Inlogscript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »
Joeri de Groot

Joeri de Groot

04/07/2008 19:56:00
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Ik ben op zoek naar een inlogscript voor een CMS waar verschillende mensen van verschillende websites gebruik van moeten maken. (CMS heb ik al gemaakt). Het zit zo dat wanneer iemand bijv. inlogt met gebruikersnaam: test, deze alleen zijn eigen bestanden moet zien, en niet de bestanden van bijv. gebruiker test2.

Weet iemand hoe ik dit moet doen??
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 05:54:56
 
- SanThe -

- SanThe -

04/07/2008 20:19:00
Quote Anchor link
Google en misschien hier bij de scripts kijken?
 
Joeri de Groot

Joeri de Groot

04/07/2008 20:29:00
Quote Anchor link
Heb ik gedaan, maar kan niks vinden wat elke gebruiker naar zijn unieke pagina stuurt (zonder dat ik al deze unieke pagina's handmatig moet aanmaken). Misschien kan ik niet zoeken, maar ik kan het echt niet vinden...
 
Joeri de Groot

Joeri de Groot

04/07/2008 21:00:00
Quote Anchor link
Iemand enig idee welke zoektermen te gerbuiken?
 
J A

J A

04/07/2008 21:04:00
Quote Anchor link
Niet bumpen ;)

Wat bedoel je met "eigen bestanden" gaat het om een bijvoorbeeld geupload plaatje of gaat het om bijv iets.php waar er gegevens uit een database word opgehaald?
 
--

--

04/07/2008 21:09:00
Quote Anchor link
Maak een inlogysteem waarbij je gewoon naar de homepagina gaat als je igelogd bent, waarop vervolgens een linkje staat met: '' Mijn account bekijken.''
 
Joeri de Groot

Joeri de Groot

04/07/2008 21:17:00
Quote Anchor link
Ik heb het zo gemaakt dat er vanuit de php pagina's waar een website uit bestaat, de tekst wordt uitgelezen uit een ander bestand. Je hebt bijv. home.php, en deze leest de tekst uit home_tekst.php die hij include waardoor deze te zien.
De pagina home_tekst.php heb ik aangesloten op een online tekst-editor, waardoor je deze gemakkelijk kunt bijwerken (komt geen database aan te pas, wordt rechtstreeks op de server opgeslagen, hij schrijft over het oude bestand heen). Dus wanneer ik home_tekst.php verander, dan schrijft hij op de server over de oude versie heen.
Als er één gebruiker is werkt dit prima, maar nu moeten er meerdere gebruikers zijn die in moeten loggen en hun eigen pagina's moeten kunnen aanpassen.
Gebruiker 1 heeft bijv. de pagina's home.html en contact.php, gebruiker 2 heeft de pagina's index.html en portfolio.html.
Elk moeten ze, nadat ze zijn ingelogd met hun eigen gegevens, in een rijtje hun eigen pagina's te zien krijgen. Wanneer ze op een van de pagina's klikken opent de editor, waar vervolgens de inhoud van de betreffende pagina in verschijnt. (dit gedeelte is al af)

Ik hoor graag van jullie, alvast 1000x dank!
 
Joeri de Groot

Joeri de Groot

04/07/2008 21:19:00
Quote Anchor link
Evert schreef op 04.07.2008 21:09:
Maak een inlogysteem waarbij je gewoon naar de homepagina gaat als je igelogd bent, waarop vervolgens een linkje staat met: '' Mijn account bekijken.''


Mijn vraag is nu juist: Hoe zorg ik ervoor dat wanneer iemand klikt op "mijn account bekijken", deze ook bij zijn eigen rijtje bestanden uitkomt die hij kan bewerken??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joeri de Groot
 
--

--

04/07/2008 21:28:00
Quote Anchor link
Dan maak je (evt. automatisch) een pagina aan voor een gebruiker en wanneer deze pagina aangeroepen wordt door een bezoeker:

1 Is de bezoeker ingelogd?
2 Is de bezoeker gemachtigd om de pagina te bekijken? (eigen bestanden)

O ja, probeer het bumpen achterwege te laten, als je iets vergeten bent gebruik je de edit knop die bij je post staat.
 
Joeri de Groot

Joeri de Groot

04/07/2008 21:37:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle reactie. Ik vind het een goed idee, mijn vraag is nu alleen nog: Hoe zorg ik ervoor dat ik kan kijken of de bezoeker gemachtigd is om de pagina te bekijken?? Heb hier namelijk gen ervaring mee..

Sorry, wist niet dat je maar 2 x per 24 uur een berichtje mag typen....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joeri de Groot
 
- SanThe -

- SanThe -

04/07/2008 22:11:00
Quote Anchor link
@Joeri: Het is al een keer gezegd, dus let er een beetje op.

Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 
--

--

05/07/2008 09:43:00
Quote Anchor link
Joeri schreef op 04.07.2008 21:37:
Hoe zorg ik ervoor dat ik kan kijken of de bezoeker gemachtigd is om de pagina te bekijken?? Heb hier namelijk gen ervaring mee..
Dan geef je de bezoeker een id mee in de database en als hij bij zijn pagina's probeert te komen dan kijk je of hij het goede id heeft.

Quote:
Sorry, wist niet dat je maar 2 x per 24 uur een berichtje mag typen....
Je mag best 2 keer een berichtje schrijven in 24 uur, alleen je mag niet posten na je eigen post. Dit omdat je dat je topic weer omhoog schopt in de tracker hiernaast en als iedereen dat zou doen zou het een rommeltje worden. Als er na 24 nog weer geen reacties zijn mag je wel je topic schoppen. Snap je?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
 
Joeri de Groot

Joeri de Groot

05/07/2008 10:32:00
Quote Anchor link
Ik snap het helemaal, bedankt voor de uitleg.
Misschien een beetje gek dat ik het vraag, maar heb geen id(ee) hoe ik het id kan laten checken. Weet iemand een turtorial of een script????

Alvast heel erg bedankt!
 
4FalconAF

4FalconAF

05/07/2008 12:54:00
Quote Anchor link
Je haalt de ID's van de pagina's op en de id's van de pagina's die de gebruiker mag zien, vervolgens controleer je met IF of deze overeen komen, zo ja dan laat je de pagina zien...

Is toch ook wel erg basis he... Anders neem je deze keer maar wel de basistutorials door die je al eerder zijn aangereikt door Crispijn:
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/8/575/
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/3/576/
 
Haddi Vries

Haddi Vries

08/07/2008 12:06:00
Quote Anchor link
Evert schreef op 04.07.2008 21:09:
Maak een inlogysteem waarbij je gewoon naar de homepagina gaat als je igelogd bent, waarop vervolgens een linkje staat met: '' Mijn account bekijken.''

slim:)
 
Haddi Vries

Haddi Vries

08/07/2008 12:14:00
Quote Anchor link
Joeri schreef op 05.07.2008 10:32:
Ik snap het helemaal, bedankt voor de uitleg.
Misschien een beetje gek dat ik het vraag, maar heb geen id(ee) hoe ik het id kan laten checken. Weet iemand een turtorial of een script????

Alvast heel erg bedankt!

best joeri,
ik heb wel een site voor jou waar gratis inlog systeem is!

http://www.webhelpje.nl/ mensen registeren zich jij meld zich aan.
maakt voor hun een linkje bijv : bekijk films (alleen voor leden)
Er zijn veel dingen daar te vinden zoals : forum, shoutbox, berichtenbalk!

Alsje
 
--

--

08/07/2008 12:40:00
Quote Anchor link
Aargh. Nee, gebruik geen inlogsysteem van webhelpje! Maak zelf iets of kijk hier in de scriptlib. Dat inlogsysteem zuigt van alle kanten.

@admir,
Ook voor jou geldt dat bumpen niet is toegestaan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
 
Benny Lava

Benny Lava

08/07/2008 12:55:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat in je CMS geen registratie functie zit voor normale bezoekers, en dat jij alleen de gêne bent die gebruikers aanmaakt.
Hierbij is het dus ook mogelijk om dit via een Array te doen, hierin plaats je alle gebruikers + de machtiging niveau. Bijv. 1 admin en 2 normale gebruiker, Of je zet het erin welke pagina's ze wel mogen aanpassen dat laat je machtiging achterwegen. Hierbij is er geen database nodig omdat je tot-nu-toe al zonder werkt.

Wil je wel een database gebruiken is hier een voorbeeld te vinden over gebruikersniveaus in je applicatie: Klik
 
Scrptr

Scrptr

08/07/2008 13:03:00
Quote Anchor link
Doe het als volgt:
-Bij inloggen maak je een sessie aan met he id van de user

Met gebruik van database:
-Bij het openen van het overzicht haal je alle pagina's uit de databse met bijv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Mysql_query("SELECT * FROM pages WHERE user_id = '".$_SESSION['user_id']."'");

Natuurlijk moet je wel op iedere pagina controleren of de gebruiker wel de rechten heeft.

Zonder database (zeer af te raden!):
- Maak een array in een bestand welke je kan bewerken dmv je editor:
bijv:
$array['user_id']
in die array zet je alle pagina's of wat dan ook kwa info van de user.

Maar ik zou echt voor de database gaan!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.