input gegevens aan php file toeveogen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Philippe Mes

Philippe Mes

15/12/2007 12:00:00
Quote Anchor link
Hey,
Ik heb een formulier gemaakt waar ik bepaalde gegevens in kan voeren.
Nu als ik op de 'submit' knop druk zouden deze gegevens in een andere bestaande php file moeten worden weggeschreven in een wel bepaalde variable die voor ik de gegevens verstuurd heb leeg is.

Ik heb al geprobeert in een textbestandje weg te schrijven maar dan krijg ik niet het desgewenste resultaat.

Hoe zou ik dit kunnen oplossen.

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 22:23:50
 
Mitchelp

Mitchelp

15/12/2007 12:04:00
Quote Anchor link
Begin eens met je script te posten!
Zodat wij kunnen zien wat je verkeerd doet!!
 
Philippe Mes

Philippe Mes

15/12/2007 12:18:00
Quote Anchor link
Ik heb alleen nog maar een formuliertje gemaakt wat ik dus al wel kan verzenden.
Dat werkt allemaal ook naar een .txt bestandje schrijven.

Nu zou ik het graag naar een .php bestandje sturen en dan specifiek naar een bepaalde variable.
Maar ik weet niet goed hoe ik hier aan moet beginnen.
Dus hiervan heb ik nog geen script.

Dat is dan ook de vraag hoe zou ik dit kunnen oplossen.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

15/12/2007 13:21:00
Quote Anchor link
Je vraag is mij niet helemaal duidelijk
 
Thom nvt

Thom nvt

15/12/2007 14:07:00
Quote Anchor link
Het is mij ook niet helemaal duidelijk.
Van wat ik lees zou ik zeggen dat je een form hebt, die submit en dat de resultaten in een ander .php bestand wilt wegschrijven. Als dat klopt, moet je deze code hebben:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$f
= fopen("bestand.php","a"); // open bestand.php voor toevoegen (a van append)
fputs($f,"eventueele tekst".$_POST["form_variabele"]."eventuele tekst \n"); // append de variabele $_POST["form_variabele"] aan eht eind van de file, en voeg een newline (\n) in.
fclose($f); // sluit bestand
?>
 
Philippe Mes

Philippe Mes

17/12/2007 16:16:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reactie met die laatste post heb ik kunnen bereiken wat ik nodig had.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.