input gegevens wijzigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »
Carel

Carel

06/01/2008 13:41:00
Quote Anchor link
Ik heb gekozen om elke input op te slaan in sessions. Stap 1 heb je categorie kiezen (top down menu), stap 2 omschrijving invoeren, stap 3 trefwoord daarna wil ik vervolgens een overzicht van alle gegevens in inputvelden waarin de sessions opgeroepen worden en gebruiker de mogelijkheid krijgt om deze te wijzigen en daarna uiteindelijk in mijn database gestopt worden.

Het in de database stoppen is voor mij geen probleem. Maar het oproepen van de sessions in de inputvelden wel. Kan iemand mij uitleggen hoe ik dat doe aan de hand van een simpel voorbeeld? Ik ben vooral benieuwd hoe je dat met een top down menu doet om de eerdere keuze van de gebruiker te tonen.

Overigens volgens mij kan ik het al met omschrijving, vooral de top down menu voor mij is een probleem.

Alvast bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 07:00:22
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/01/2008 13:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<input type="text" name="omschrijving" value="'.$_SESSION['omschrijving'].'" />';
?>

Zoiets. Natuurlijk voeg je zelf nog session_start() toe en pas je dit geheel aan naar je eigen situatie.
 
Carel

Carel

06/01/2008 14:02:00
Quote Anchor link
Maar hoe kan ik dat dan doen zonder dat ik straks 2 keer dezelfde categorie heb? want als ik het 1 keer als value toon dan heb ik het nog een keer staan toch? En natuurlijk weet ik niet op voorhand wat de gebruiker gaat kiezen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?> " method="post" enctype="multipart/form-data">
Kies een categorie voor uw afbeelding:<br>
<select name="categorieen_voor_afbeeldingen">
<option value="Bibliotheek">Bibliotheek</option>
<option value="Conferentie">Conferentie</option>
<option value="BVBo7">NVB07</option>
<option value="Onderwijs">Onderwijs</option>
<option value="Onderzoek">Onderzoek</option>
<option value="Publicatie">Publicatie</option>
<option value="Raak project">Raak project</option>
<option value="Related">Related</option>
<option value="Site">Site</option>
<option value="Subsidie">Subsidie</option>
<option value="Under content creation">Under content creaction</option>
<option value="Zonder categorie">Zonder categorie</option>
<option value="Jongeren">Jongeren</option>
<option value="" selected="selected"></option>
</select><p>
<input type="submit" value="volgende">
</form>


overigens het is toch neit fout als ik het zo doe voor omschrijving?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<textarea name="omschrijving_voor_afbeelding" id="omschrijving_voor_afbeelding" rows="7" cols="35" class="input"><?php echo $_SESSION['omschrijving']; ?></textarea>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
- SanThe -

- SanThe -

06/01/2008 14:06:00
Quote Anchor link
Pas je script even aan en gebruik en tags om je code heen. Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/01/2008 14:07:00
Quote Anchor link
In het geval van een <select> zul je de gekozen optie selected moeten maken door het 'selected="selected"' attribuut aan de <option> toe te voegen.

En die omschrijving is toch prima zo?
 
Carel

Carel

06/01/2008 14:14:00
Quote Anchor link
Maar blanche dan heb ik het toch nog steeds dubbel...

stel je voor de gebruiker heeft jongeren gekozen. Vervolgens echo ik het als selected maar als gebruiker andere optie kiest ziet hij bij de selected option jongeren staan en bij de normale option jongeren staan...lijkt me verwarrend voor gebruiker.

over dat omschrijving wilde dat gewoon zeker weten of ik het correct doe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 
- SanThe -

- SanThe -

06/01/2008 14:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$arr
= array("Bibliotheek", "Conferentie", .....);
foreach($arr as $value)
{

    $sel = (isset($_SESSION['....']) and $_SESSION['....'] == $value) ? " selected" : "";
    echo '<option value="' . $value . '"' . $sel . '>' . $value . '</option>';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/01/2008 14:22:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je dubbel? De gebruiker kiest in de eerste stap een categorie. Als je hem vervolgens in de laatste stap weer toont maar met de gekozen optie selected, is er toch niets dubbel?

Als de gebruiker de categorie op dit punt nog verandert, kan dat toch gewoon? Pas na deze stap ga je alles naar de database schrijven.
 
Carel

Carel

06/01/2008 14:39:00
Quote Anchor link
Ik begrijp nog neit (NU wel) waarom 2x $_SESSION['.....']; Ik heb toch alleen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SESSION['categorie']; ?>
Moet ik twe keer
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SESSION['categorie']; ?>
invoeren daar. BIJ nader INZIEN en testen begrijp het nu wel....

Dubbel omdat het bij selected de optie 1x staat en in de gewone lijst de optie nog een keer staat blanche...


Yep yep ik begrijp het al het werkt uitstekend Bedankt SanThe en Blanche!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Carel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.