INSERT werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »
Dennis

Dennis

10/07/2008 20:35:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal!

Ik heb een online spel gemaakt en bij het onderstaande script werkt alles...behalve het feit dat hij vanaf regel 96 niet naar de db schrijft. Ik heb het nu al 100x doorlopen en zie het gewoon echt niet.

Iemand een idee ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
<?
$page_url
= explode(".", $_SERVER['REQUEST_URI']);
$_SERVER['REQUEST_URI'] = $page_url[0].".php";

if($_SERVER['REQUEST_URI'] == "/_gtprostitution.php"){
exit();
}


$gtprostitution_information = explode("-", $gtprostitution);

if(isset($_POST['Commit'])){

if(empty($_POST['crime'])){
echo "<font color='#ffffff'>You didn't select the way to get the prostitute to work for you.</font>";
}
else{

if ($button_value == $_POST['userdigit']) {

if((time() <= $gtprostitution_information[0]) ) {
echo "<font color='#ffffff'>You can only persuade a prostitute once per 4 minutes.</font>";
}
else{

if (ereg('[^A-Za-z0-9]', $_POST['target']) and $_POST['crime'] == 5) {
echo "<font color='#ffffff'>Invalid Name only A-Z,a-z and 0-9 is allowed.</font>";
}
else{

if(strlen($_POST['target']) > 20 and $_POST['crime'] == 5){
echo "<font color='#ffffff'>Invalid Target.</font>";
}
else{

if($_POST['crime'] == 5){

$nsql = "SELECT name FROM login WHERE name='".mysql_real_escape_string($_POST['target'])."'";
$query = mysql_query($nsql) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_object($query);
$target_name = htmlspecialchars($row->name);

}


if((empty($target_name) or $name == $target_name)and $_POST['crime'] == 5){
echo "<font color='#ffffff'>This person doesn't exist.</font>";
}
else{

if (in_array($target_name, $admin_array) or in_array($target_name, $manager_array)) {
echo "<font color='#ffffff'>Its not allowed to use this function on staff members, their girls ain't going nowhere.</font>";
}
else{


if (rand(0,100) <= $gtprostitution_information[1]) {

    if($_POST['crime'] == 5){
        
$sql = "SELECT id FROM whores WHERE location = '".mysql_real_escape_string($location)."' and selling!='1' and owner='".mysql_real_escape_string($_POST['target'])."'";
$res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
$count = mysql_num_rows($res);
$whore_array = mysql_fetch_array($res);

        if($count <= 0){
            echo "<font color='#ffffff'>You failed to persuade a prostitute.</font>";
        }
else{

$persuaded_whore = $whore_array[array_rand($whore_array, 1)];
$query = "SELECT owner,pimping FROM whores WHERE id='".mysql_real_escape_string($persuaded_whore)."'";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_array($result);

$result = mysql_query("UPDATE whores SET owner='".mysql_real_escape_string($name)."' WHERE id='" .mysql_real_escape_string($persuaded_whore). "'")
or die(mysql_error());

// sending message

$result = mysql_query("UPDATE login SET newmail='0' WHERE name='" .mysql_real_escape_string($_POST['target']). "'")
or die(mysql_error());

 $message = $name." persuaded one of your girls to work for him.";
$sql = "INSERT INTO pm SET id = '', sendto = '" .mysql_real_escape_string($_POST['target']). "', message = '" .mysql_real_escape_string($message). "', sendby = '" .mysql_real_escape_string($_POST['target']). "'";
$res = mysql_query($sql);

echo "<font color='#ffffff'>You persuaded a ".$whore_army[$row['pimping'] - 1]." from ".$row['owner'].".</font>";
        }
        
    }
else{
srand((double)microtime()*1000000);
$random_whore = rand (1,6);
$whoreimg = array ("Spanish girl", "Italian girl", "Russian girl", "Dutch girl", "English girl", "French girl");
shuffle($whoreimg);
$random_img = $whoreimg[0];
$random_condition = rand (0,100);
$up_percentage = 100 - $random_condition; $moneyworth = $whore_new_value[$random_whore - 1] / 100; $moneyworth = round($moneyworth) * $up_percentage;

$sQuery = 'SELECT image FROM whore_image WHERE pimping= '.$random_whore.'';
    $sResult = mysql_query($sQuery) or die(mysql_error());
    $oRow = mysql_fetch_object($sResult);
    $imgwhore = $oRow->image;

$sql = "INSERT INTO whores SET id = '', owner = '" .mysql_real_escape_string($name). "', imgwhore = '" .$imgwhore. "',  pimping = '" .mysql_real_escape_string($random_whore). "',origin = '" .mysql_real_escape_string($location). "', location = '" .mysql_real_escape_string($location). "', condition = '" .mysql_real_escape_string($random_condition). "', moneyworth = '" .mysql_real_escape_string($moneyworth). "'";
$res = mysql_query($sql);    



echo "<font color='#ffffff'>You persuaded a ".$whore_army[$random_whore - 1]."<br /> <center> <img src=\"http://www.elitegangsters.nl/img/whores/".$imgwhore."\"></center> </font>";

    }
}
else{

if(rand(0,3) == 2){
echo "<font color='#ffffff'>You failed to persuade a prostitute, when you tried by force the cops caught you.</font>";
$enter_jail = true;
}
else{
echo "<font color='#ffffff'>You failed to persuade a prostitute.</font>";}
}
// if failed.

$gtprostitution_information[0] = strtotime ("+4 minutes");

if($gtprostitution_information[1] <= "75" ){ $gtprostitution_information[1] = $gtprostitution_information[1] + rand(0,4); }else{ $gtprostitution_information[1] = "75"; }
if( $gtprostitution_information[1] > "75"){ $gtprostitution_information[1] = "75"; }

$arrayrates = array($gtprostitution_information[0], $gtprostitution_information[1]);
$newrates = implode("-", $arrayrates);

if($enter_jail == true){
$new_exp = $exp + rand(3,6);
$result = mysql_query("UPDATE login SET exp='".mysql_real_escape_string($new_exp)."',gtprostitution='".mysql_real_escape_string($newrates)."',jail='".strtotime ("+1 minute")."-1' WHERE id='" .mysql_real_escape_string($_SESSION['user_id']). "'")
or die(mysql_error());

}
else{

$new_exp = $exp + rand(3,6);
$result = mysql_query("UPDATE login SET exp='".mysql_real_escape_string($new_exp)."',gtprostitution='".mysql_real_escape_string($newrates)."' WHERE id='" .mysql_real_escape_string($_SESSION['user_id']). "'")
or die(mysql_error());
}
// if jail.
 }// gtprostitution time check.
 }// name check.
 }// if staff.
 }}// invalid name check.
} else {
echo "<font color='#ffffff'>The verification code did not match.</font>";
 }
// else wrong activation code.
 }// if no crime selected.
}// if isset persuade a prostitute

// if isset.

if(isset($_POST['action'])){

$query = "SELECT * FROM whores WHERE id='".mysql_real_escape_string($_POST['whore'])."'";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_array($result);

if(empty($_POST['whore'])){
echo "<font color='#ffffff'>You didn't select a prostitute.</font>";
}
else{

if($row['owner'] != $name){
echo "<font color='#ffffff'>This isn't one of your girls.</font>";
}
else{

if($location != $row['location']){
echo "<font color='#ffffff'>You need to be in the same location as the prostitute is.</font>";
}
else{

if($row['selling'] == "1"){
echo "<font color='#ffffff'>You can't put out a girl on the streets when she is already earning you money.</font>";
}
else{

// repair.
if($_POST['action'] == "Beauty treatment."){

$costs = $whore_new_value[$row['pimping'] - 1] - $row['moneyworth'];

if($costs > $money){
echo "<font color='#ffffff'>You don't have enough money to send your girl to a beauty spa.</font>";
}
else{

if($row['condition'] == 0 ){
echo "<font color='#ffffff'>Your girl is in perfect health.</font>";
}
else{

$result = mysql_query("UPDATE whores SET condition='0', value='".mysql_real_escape_string($whore_new_value[$row['pimping'] - 1])."' WHERE id='" .mysql_real_escape_string($_POST['whore']). "'")
or die(mysql_error());

$result = mysql_query("UPDATE login SET money=money-'".mysql_real_escape_string($costs)."' WHERE id='" .mysql_real_escape_string($_SESSION['user_id']). "'")
or die(mysql_error());

$money = $money - $costs;
echo "<font color='#ffffff'>You sent your prostitute, a </font>".$whore_army[$row['pimping'] - 1];", <font color='#ffffff'>to a beauty spa so she will look better for your customers.</font>";
}
// zero condition check.
}// money check.
}// if beauty spa.

// Dispose girl.


if($_POST['action'] == "Fire girl."){

$dres = mysql_query("DELETE FROM whores WHERE id='" .mysql_real_escape_string($_POST['whore']). "'")
or die(mysql_error());

echo "<font color='#ffffff'>You disposed yourself of the </font>".$whore_army[$row['pimping'] - 1];". <font color='#ffffff'>She should have made you more money.</font>";

}


// transport girl.

if($_POST['action'] == "Fly her over."){

$result = mysql_query("UPDATE whores SET location='".mysql_real_escape_string($_POST['location'])."' WHERE id='" .mysql_real_escape_string($_POST['whore']). "'")
or die(mysql_error());

echo "<font color='#ffffff'>You put your ".$whore_army[$row['pimping'] - 1]." on a plane to ".$location_array[$_POST['location']]."</font>";
}
// if transport.

// Sell car.


if($_POST['action'] == "Sell to another pimp."){

if($row['pimping'] >=7){
echo "<font color='#ffffff'>This girl doesn't exist.</font>";
}
else{

$dres = mysql_query("DELETE FROM whores WHERE id='" .mysql_real_escape_string($_POST['whore']). "'")
or die(mysql_error());

echo "<font color='#ffffff'>You sold your ".$whore_army[$row['pimping'] - 1]." for $ ".$row['moneyworth'].",-</font>";

$money = $money + $row['moneyworth'];
$result = mysql_query("UPDATE login SET money='".mysql_real_escape_string($money)."' WHERE id='" .mysql_real_escape_string($_SESSION['user_id']). "'")
or die(mysql_error());

}
// whore check.
}

}
// red light district check.
}// same location check.
}// no girl check.
}// owner check.
}// if isset action.

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 19:55:10
 
- SanThe -

- SanThe -

10/07/2008 20:51:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 10.07.2008 20:35:
vanaf regel 96 niet naar de db schrijft

Waarom dan zo'n ellenlang script posten? Post relevante code, meer niet.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

10/07/2008 20:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
$sql
= "
    INSERT INTO whores  (
      id,
      owner,
      imgwhore,
      pimping,
      origin,
      location,
      conditionmoneyworth
)
VALUES(
     '',
     '"
.mysql_real_escape_string($name). "',
     '"
.$imgwhore. "',  
     '"
.mysql_real_escape_string($random_whore). "',
     '"
.mysql_real_escape_string($location). "',
     '"
.mysql_real_escape_string($location). "',  
     '"
.mysql_real_escape_string($random_condition). "',
     '"
.mysql_real_escape_string($moneyworth). "')";

$res = mysql_query($sql);    
if(mysql_affected_rows()  ==0){

?>

er is niets geinsert, de volgende query werd uitgevoerd <pre> <?php echo $sql; ?> </pre>
<?php }
else{
 ?>

er is wat gebeurt bij het uitvoeren van de volgende querry </pre><?php echo $sql; ?></pre>
<?php } ?>
?>



Probeer dit eens
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Klaasjan Boven
 
- SanThe -

- SanThe -

10/07/2008 20:57:00
Quote Anchor link
Klaasjan Boven schreef op 10.07.2008 20:51:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if(mysql_affected_rows() <>0){

?>

er is niets geinsert
<?php }
else{
 ?>

er is wat gebeurt
<?php } ?>
?>


Moet dat niet andersom? ( == 0 )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

10/07/2008 21:00:00
Quote Anchor link
Bedankt San !
 
Dennis

Dennis

10/07/2008 21:14:00
Quote Anchor link
@ Santhe : lange script was omdat ik misschien ergens anders een fout gemaakt zou kunnen hebben.

@ Klaasjan

schrijft ook niet naar db :(
begrijp er echt helemaal niets van...heb een kopie vh script voor het stelen van auto's en dat werkt perfect....alleen nu dus niet..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
- SanThe -

- SanThe -

10/07/2008 21:17:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Dennis

Dennis

10/07/2008 21:26:00
Quote Anchor link
Santhe, ik heb nu iig een melding :

Notice: Undefined variable: disabled in /mnt/web6/20/57/51672857/htdocs/eg/gtprostitution.php on line 56
/>

ik heb dit gechecked met de andere pagina waarvan ik een kopie vh script grotendeels van heb en het komt wel overeen met elkaar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
- SanThe -

- SanThe -

10/07/2008 21:34:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 10.07.2008 21:26:
Notice: Undefined variable: disabled

Die bestaat dus niet.
 
Dennis

Dennis

10/07/2008 21:42:00
Quote Anchor link
Punt is als ik die "weg" haal, dan checked die niet meer voor optie 5 waarbij men een naam kan invullen van de admins of de moderators ( is niet toegestaan ). Ik heb exact hetzelfde gij grand theft auto in het spel en daar werkt het perfect...
 
- SanThe -

- SanThe -

10/07/2008 21:50:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 10.07.2008 21:34:
Dennis schreef op 10.07.2008 21:26:
Notice: Undefined variable: disabled

Die bestaat dus niet.

Deze notice heeft niets met bovenstaand script te maken. Daar staat ie namelijk niet in.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

10/07/2008 21:55:00
Quote Anchor link
Maar je weet nu wel welke query uitgevoerd werd.Kopieer die eens en laat die hier eens zien.
 
Dennis

Dennis

10/07/2008 22:00:00
Quote Anchor link
waar die naar verwijst staat weer in gtprostitution.php, code daarvan is :

(regel 50 )

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<form method="post">
<?php

if($rank >= "2"){
if(time() <= $gtprostitution_information[0]){
if(!$_POST['Commit']){            
echo "<font color='#ffffff'>You need to lay low for a little while.<br /></font>".date( "00:i:s", $gtprostitution_information[0] - time() );
    }
            }
else{    
?>

<table width="295" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="2" class="table">
      <tr>
        <td colspan="3" align="center" class="head">Persuade a prostitute: <br />
        <img src="afbeeldingen/gtprostitution.jpg" width="450" height="308" /></td>
      </tr>
      <tr>
        <td colspan="3" align="center" class="cell">
          <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">

          <tr>
            <td width="25" align="left"><input name="crime" type="radio" value="1" id="1" onfocus="if(this.blur)this.blur()"/></td>
            <td><label for="1" ><font color='#ffffff'>Give her some jewelry.</font></label></td>
            <td width="35">&nbsp;</td>
          </tr>
          <tr>
            <td width="25" align="left"><input name="crime" type="radio" value="2" id="2" onfocus="if(this.blur)this.blur()"/></td>
            <td><label for="2" ><font color='#ffffff'>Threaten her family.</font></label></td>
            <td width="35">&nbsp;</td>
          </tr>
          <tr>
            <td width="25" align="left"><input name="crime" type="radio" value="3" id="3" onfocus="if(this.blur)this.blur()"/></td>
            <td><label for="3" ><font color='#ffffff'>Hold a gun to her head.</font></label></td>
            <td width="35">&nbsp;</td>
          </tr>
          <tr>
            <td width="25" align="left"><input name="crime" type="radio" value="4" id="4" onfocus="if(this.blur)this.blur()"/></td>
            <td><label for="4" ><font color='#ffffff'>Beat her up bad.</font></label></td>
            <td width="35">&nbsp;</td>
          </tr>
          <tr>
            <td width="25" align="left"><input name="crime" type="radio" value="5" id="5" onfocus="if(this.blur)this.blur()"/></td>
            <td><input name="target" type="text" class="entryfield" id="target" onfocus="if(this.value=='Persuade a prostitute from another pimp.')this.value='';" value="Persuade a prostitute from another pimp." /></td>
            <td width="35">&nbsp;</td>
          </tr>
          
        </table></td>
        </tr>
      <tr>
        <td width="120" align="center" class="submit"><img src="button.php" alt="Verification." width="120" height="30" /></td>
        <td width="100" align="center" class="submit"><input name="userdigit" type="text" class="entryfield" style='width: 85%; ' size="5" maxlength="5"<?php echo $disabled; ?>/></td>
        <td width="120" align="center" class="submit"><input name="Commit" type="submit" class="button" value="Commit." onFocus="if(this.blur)this.blur()"/></td>
      </tr>
    </table>
<br />
<?php }} ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
Dennis

Dennis

11/07/2008 11:35:00
Quote Anchor link
ik heb het nu als volgt opgemaakt :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php
$sQuery
= 'SELECT image FROM whore_image WHERE pimping= '.$random_whore.'';
    $sResult = mysql_query($sQuery) or die(mysql_error());
    $oRow = mysql_fetch_object($sResult);
    $imgwhore = $oRow->image;

$insert_whore = "
        INSERT INTO whores (
            id,
            owner,
            imgwhore,
            pimping,
            origin,
            location,
            condition,
            moneyworth
            )
        VALUES (
            '',
            '"
.mysql_real_escape_string($name)."',
            '"
.$imgwhore."',
             '"
.mysql_real_escape_string($random_whore)."',
              '"
.mysql_real_escape_string($location)."',
               '"
.mysql_real_escape_string($location)."',
                '"
.mysql_real_escape_string($random_condition)."',
                 '"
.mysql_real_escape_string($moneyworth)."'
                 )
        "
;

if(!$res = mysql_query($insert_whore))
{

    echo '<pre>';
    echo mysql_error();
    echo '</pre>';
}



echo "<font color='#ffffff'>You persuaded a ".$whore_army[$random_whore - 1]."<br /> <center> <img src=\"http://www.elitegangsters.nl/img/whores/".$imgwhore."\"></center> </font>";
?>


Nu krijg ik de melding :
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'condition,
moneyworth
)
VALUES (
'',
'S' at line 8

Zie alleen niet wat ik hier nu fout gedaan heb ondanks de melding.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 
- SanThe -

- SanThe -

11/07/2008 11:38:00
Quote Anchor link
Je mag 'condition' niet gebruiken als veldnaam. Het is een 'reserved word' van mysql.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.