installeren script met ioncube lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mit

mit

25/05/2009 11:39:00
Quote Anchor link
Ik zit op een shared server hosting.

Ik heb 2 probleempjes:

probleem 1: Op mijn subdomein antwoord.maroclife.nl is alles ok maar als je op "answer" knop direct kom je op een andere pagina.

Hier ziet alles er zo leeg uit zonder background. De css file wordt niet gezien.Hoe kan ik dit oplossen?

probleem 2: Heb een script geinstalleerd op server. Normaal gesproken maak je een database aan en vul je gegevens in. Maar nu werkt deze script met ioncube.

Kan iemand mij hierbij helpen?

bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:43:13
 
TJVB tvb

TJVB tvb

25/05/2009 11:48:00
Quote Anchor link
NEem contact op met de maker van het script. Ioncube doet me vermoeden dat je het gekocht hebt (of dat je het had moeten kopen) dus dan kun je gewoon aankloppen bij de maker voor hulp.
 
Mit

mit

26/05/2009 11:38:00
Quote Anchor link
en hoe zit het met probleem 1?Probleem 1 en probleem 2 zijn 2 verschillende scripts.

Bij probleem 2 krijg ik deze foutmelding: The encoded file /var/accounts/**********/************8/app/config/core.php is not permissioned for 8*.9*.1*2.130
 

26/05/2009 11:54:00
Quote Anchor link
Probleem1:
Dit staat er in je code:
<LINK media="screen" href="css/" type="text/css" rel="stylesheet">
klopt niet.
En op die begin pagina staat:
<a href="answerthisquestion.php">
<img border="0" src="images/mhanswer.gif" width="238" height="40"></a>
dan is het logisch dat je naar een andere gaat.
Ik raad je aan om maar eerst eens html en css te leren. Die zooi is echt bagger:
Klik en klik.
Dat je er een doctype boven zet hoeft niet direct te betekenen dat het valid is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Mit

mit

26/05/2009 20:30:00
Quote Anchor link
Bedankt Karl voor je snelle reactie.

hoe kan ik dit het beste aanpakken.

Hoe kan ik het zoals beginpagina krijgen?Wat moet ik veranderen en in welke files?

bedankt
 

26/05/2009 21:01:00
Quote Anchor link
Zoals ik zeg, leer html en css.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.