Internationale server in NL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mobile Developer in Oost-Nederland (Android en/of

Bedrijfsomschrijving Een unieke kans voor Mobile Developers in Oost-Nederland. Deze prachtige organisatie is namelijk opzoek naar een Mobile Developer. Mobile Development en Ops Engineering gaan hand in hand bij deze organisatie dat een hoog verantwoordelijkheidsgevoel draagt. Als organisatie ontwikkelt zij dan ook veelal mobiele applicaties ter inspiratie en ondersteuning van belangrijke sectoren in Nederland. Met het technische team van gepassioneerde developers en engineers voeren ze dagelijks veelal diverse, inspirerende en complexe werkzaamheden uit. Door gebruik van innovatieve software en de nieuwste platformen binnen de sector is deze klant dan ook zeker als vooruitstrevend te betitelen waar zijn enorm veel waarde

Bekijk vacature »

The Hosh

The Hosh

28/07/2007 13:39:00
Quote Anchor link
Hallo
een vriend van mij will zijn site overbrengen naar een andere host die engels kunnen praten enz. maar hij will dat de servers in NL of Duitsland zijn, weet iemand zo een host?

alvast bedankt

hoshang
 
PHP hulp

PHP hulp

28/01/2021 15:59:20
 
Frank -

Frank -

28/07/2007 13:44:00
Quote Anchor link
Sinds jaar en dag krijgt iedere leerling in NL ook les in de engelse taal. De kans dat deze leerlingen uiteindelijk ook bij een hostingprovider gaan werken, is vrij groot. Je mag er dus van uitgaan men bij iedere hostingprovider wel Engels spreekt. Zeker omdat de voertaal op internet toch al Engels is... Denk bv. eens aan de handleidingen van Linux, Apache, PHP, de hardware, etc. etc. Dus zoek een provider op basis van de overige specificaties en vraag of zij je in het Engels te woord willen staan.

Edit: DeziWeb kan je in elk geval verder helpen, dat doen ze graag. Heb er goede ervaringen mee.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.