internet radio website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »
Andre vredeveld

andre vredeveld

20/04/2012 10:25:01
Quote Anchor link
Hallo

Mag ik van jullie ideetjes vragen.
Ik moet voor iemand een radio website maken .
Nu moet er op de website een menu komen en een webplayer.
Nis mij vraag wat is de beste mannier om de webplayer te laten zien op de website .
En dan komt het moeilijkste als je in het menu veranderd van pagina hoe kan je dan zorgen dat de player niet op nieuw begint maar gewoon door blijft lopen.

M.v.g.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:57:22
 
Reshad F

Reshad F

20/04/2012 10:28:15
Quote Anchor link
door de webplayer in een blank page te openen net zoals bijv. wildfm doet :)
 
Andre vredeveld

andre vredeveld

20/04/2012 10:34:22
Quote Anchor link
Dat wil ik dus niet want dan blijft hij ook lopen als je website afsluit en hou je de luisteraars vast waar je dan weer extra voor moet betalen
 
Joey Schroder

Joey Schroder

20/04/2012 11:15:58
Quote Anchor link
Dan open je hem niet in een blank page.
 
B a s
Beheerder

B a s

20/04/2012 11:24:26
Quote Anchor link
Hoezo moet je betalen voor bezoekers die luisteren naar een radio stream?

Wat je ook kunt doen is openen in een iframe, bij afsluiting van het venster wordt de verbinding met de stream ook verbroken.
 
Andre vredeveld

andre vredeveld

20/04/2012 11:56:27
Quote Anchor link
Hallo bas

Als je in nederland een stream wilt hebben dan MOET je daar voor buma en sena betalen >
Voor sena geld hoe meer luisteraars hoe meer je moet betalen.
Nu ik weet dat er bij bepallde station luisteraars zitten die de stram dan aan zetten en het geluid uit en daar moet je dan wel voor betalen en dat ik wil voor komen .
Ik ben net een website tegen gekomen die de functie heeft die ik graag wel hebben maar kan er niet achter komen hoe ze dat gedaan hebben .
Hier bij de link naar de website http://www.coloradofm.nl/
Misschien dat jullie mij nu begrijp en mij op weg kunnen helpen

M.v.g.
 
Frank WD

Frank WD

20/04/2012 11:59:20
Quote Anchor link
Als je bij de Collega's van ColoradoFm kijkt, dan zie je dat hun de pagina's in Ajax laden. Dan weet je ook waarom dan de player wel doorblijft lopen.

Geef je wel een tip mee.
Door een onderzoek doe wij hebben gedaan met onze radio zender is gebleken.
Dat 85% van de site bezoekers het irritand vinden dat er een player op de site staat.
Kijk zelf maar even wat je er mee doet.

EDIT:
Op de manier van ColoradoFm zit je denk ik ook niet op te wachten.
Want hun hebben op elke pagina de Titel het zelfde.
Dit is niet erg slim voor SEO.
Gewijzigd op 20/04/2012 12:01:12 door Frank WD
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/04/2012 12:02:27
Quote Anchor link
Waar zie jij dat zij AJAX gebruiken?
Ik zie meer een sloot aan ranzige scriptjes die alles in een iframe openen.

Lol @ broncode:
Quote:
Ook zo`n unieke stijlvolle website?

Uhmm....... Afbeelding
Frank WD op 20/04/2012 11:59:20:
EDIT:
Op de manier van ColoradoFm zit je denk ik ook niet op te wachten.
Want hun hebben op elke pagina de Titel het zelfde.
Dit is niet erg slim voor SEO.

Frames.... Afbeelding
Gewijzigd op 20/04/2012 12:04:12 door - Ariën -
 
Frank WD

Frank WD

20/04/2012 12:07:03
Quote Anchor link
Aar,

Ranzige scriptjes zie je idd genoeg.
Als het dan toch allemaal iframes zijn heb ik niet eens opgelet om eerlijk te zijn.

Tja de bouwer kan er wat mee ;)
 
Reshad F

Reshad F

20/04/2012 12:09:00
Quote Anchor link
hoe denk je dat Buma controleert hoeveel bezoekers er luisteren?

als je de player in de website zet dan ziet buma oh er zijn 50 bezoekers op de website dus 50 x betalen.

terwijl er misschien 5 mensen luisteren en 45 mensen op de website zijn om een actie te bekijken o.i.d.
maar doe je dit in een aparte pagina/frame dan kan je ook precies controleren hoeveel mensen de stream openstaan hebben.
natuurlijk kan je een timertje erin zetten om de radio na een uur een bevestiging te laten weergeven en als er niet geklikt wordt op bevestigen dat je nog luistert dat de stream afgesloten wordt. dit lijkt mij het meest logische.
 
Andre vredeveld

andre vredeveld

20/04/2012 13:24:59
Quote Anchor link
Bedankt voor de all info

Ik zou kijken wat ik met de info kan en hoe ik dit samen met de klant kan oplossen
@reshadd farid
voor buma hoeft alleen per domeinnaam betaald te worden dat heeft niks te maken met de hoeveel luisteraars .
Dit alles heeft voor sena een ander weg die kijken wel naar de aantal luisteraars
Je moet voor sena een luisterlog bij houden en muziek log en die moet je dan door sturen naar de sena >
maar nu weet ik dat de stichtingwebcasting.nl daar ook iets voor heeft waardoor het goedkoper kan .
Dus ik kijk nog even naar de mogelijkheden .
ik kom hier nog op terug >
Maar wat ik begrijp is van jullie dat de muziek player in een nieuw venster word geopend .

M.v.g.
 
Frank WD

Frank WD

20/04/2012 16:29:20
Quote Anchor link
We gaan even compleet offtopic met alle buma en sena dingen er tussen door.
Normaal wil ik niet zo zwaar offtopic gaan, maar voor deze ene keer doe ik het wel even.

Andre, Ik weet niet waat je deze informatie allemaal weg haalt?
Maar ik kan je als Internet Radio eigenaar met 8 jaar ervaring dat wat je zegt over buma lari koek is.

Buma kijkt echt wel na de aantal luisteraars. Waarom weten de mensen dat niet. Omdat Buma een standaard bedragen hanteert en geen enkele zender ofwel enkele zenders komen boven die standaard luisteraars uit en ja dan ga je echt bij betalen bij Buma.
daarnaast denk je dat alleen sena de luister logs krijg van jou zelf. Klopt want je stuurd niks zelf na buma. Maar Sena stuurt dit gewoon netjes door naar buma.
Waarom denk je dat elke zender die alleen sena regelen na 1 jaar tegen de lamp lopen bij Buma? De reden is wat ik je zonet beschreef.

Ontopic:
Ik zou de klant echt afraden om een player te laten lopen zodra je op de site komt.
1. Het wekt irritatie op bij de bezoekers die niet wachten op een muziek omdat deze gewoon de site willen bekijken. Bij tevaak muziek direct afspelen zullen ze jou site links laten liggen. Dit hebben bij jaren geleden onderzocht door middel van vragen stellen aan alle soorten van luisteraars en site bezoekers.

2. Dan kom ik bij de opmerking van Reshadd. Elke site bezoeker word gezien als site bezoeker maar ook als luisteraar. Terwijl dit bij 90% niet het geval is. Want 90% zijn site bezoekers en niet per devanitie gelijk een luisteraar. Met een player dwing je eigenlijk de site bezoekers om ook gelijk een luisteraar te zijn. Daarbij dwing je je zelf tot hogere licentie kosten. Omdat je alle bezoekers over 1 kam scheert terwijl je eigenlijk 2 kammen nodig zult zijn.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.