Invoeg scriptje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »
Jesse

Jesse

21/05/2007 22:08:00
Quote Anchor link
Ik heb een klein scriptje gemaakt, om spelers toe te voegen.
Nu wil ik graag dat hij alle rijen uit de tabel haalt, en die weer invoegd in de andere tabel bij 'spelerid' weet iemand hoe dit kan?
Ik zat al aan en array te denken maar misschien weten jullie wat anders?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
if(isset($_GET['comp'])){
include('config.php');

$query = mysql_query("SELECT * FROM competitie_spelers") or die(mysql_error());

while($res = mysql_num_rows($query)){
    
mysql_query("

INSERT INTO competitie_spelers2 (spelerid,memberid,comp,verkoop)
VALUES ('"
.$res->id."',0,'".$_GET['comp']."',1)");

}

echo "Gesimuleerd";

}
else{
    echo"Welke competitie? <br> ?comp= compnr erachter slimmerd!";
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 12:02:05
 
Crispijn -

Crispijn -

21/05/2007 23:21:00
Quote Anchor link
Wat wil je precies? De vraag is me niet helemaal duidelijk....
 
Jesse

Jesse

22/05/2007 07:58:00
Quote Anchor link
Ik zal het duidelijker uitleggen dan, hij moet de kolom ´id´ uit de tabel ´competitie_spelers' halen en daarna invoegen bij de tabel 'competitie_spelers2' dus alle tabellen.
 
Jesse

Jesse

23/05/2007 16:13:00
Quote Anchor link
Quote:
#bump#
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse
 
Patrick

patrick

23/05/2007 18:09:00
Quote Anchor link
Jesse volgens mij moet je dan i.i.g. eerst je resultaten ophalen met mysql_fetch_assoc() of mysql_fetch_array()

Vervolgens kan je dan in je huidige while loop je resultaten toevoegen aan de andere tabel.
 
Jesse

Jesse

24/05/2007 17:54:00
Quote Anchor link
Ja maar dan moet hij alle id's zegmaar ophalen, en invoegen in de tabel, dus als er bijv. 200 rijen zijn , moet hij van al die 200 rijen de id's invoegen.
En dat doet hij dus nu niet.
 
Jesse

Jesse

24/05/2007 17:58:00
Quote Anchor link
Ik zal het nog eens uitleggen.
Ik heb een tabel, met 562 spelers.
Nu wil ik de íd's ophalen, en toevoegen in een andere tabel.
Dit is voor de verschillende competities en de spelers aan elkaar te koppelen.
De speler id's gaan van 1 tot 562, dus misschien kan ik ook aan het begin van het script zetten
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $spelerid = 0; ?>
en aan het eind
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $spelerid ++; ?>

Zo kan hij ze ook toevoegen toch?
Maar dan heb je het probleem dat je moet controleren of hij al tot 562 heeft toegevoegd, weet iemand hoe dit moet, want zo moet het dan ook werken.
Quote:
PS. Sorry voor de dubbel post
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2007 18:01:00
Quote Anchor link
Kijk eens goed naar deze regel:
while($res = mysql_num_rows($query)){

Stel dat je SELECT 5 records vindt dan staat hier dus:
while($res = 5){

Edit: @Jesse: Niet * bumpen *. Bumpen mag pas na 24 uur.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Jesse

Jesse

25/05/2007 10:55:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 24.05.2007 18:01:
Kijk eens goed naar deze regel:
while($res = mysql_num_rows($query)){

Stel dat je SELECT 5 records vindt dan staat hier dus:
while($res = 5){


ik gebruik daar nu mysql_fetch_array voor.
Maar nog steeds hetzelfde resultaat.
Ik heb ook mysql_fetch_assoc geprobeerd maar weer hetzelfde.
Misschien doe ik iets fout maar ik heb nu de volgende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
if(isset($_GET['comp'])){
include('config.php');

$query = mysql_query("SELECT * FROM competitie_spelers") or die(mysql_error());

while($res = mysql_fetch_array($query)){
    
mysql_query("

INSERT INTO competitie_spelers2 (spelerid,memberid,comp,verkoop)
VALUES ('"
.$res->id."',0,'".$_GET['comp']."',1)");
}

echo "Gesimuleerd";
}
else{
    echo"Welke competitie? <br> ?comp= compnr erachter slimmerd!";
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2007 11:24:00
Quote Anchor link
$res->id moet $res['id'] zijn.

Edit: Je doet ook helemaal niks aan foutafhandeling.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Jesse

Jesse

25/05/2007 12:02:00
Quote Anchor link
Waarom moet dat $res['id'] zijn ?
in welke gevallen is dat zo?
Want soms werkt dat niet.
Quote:
Foutafhandeling?
Je bedoelt als er geen resultaat uit de query komt dat je dat dan weergeeft?
Maar als je nou zeker weet dat je dat niet hoeft te doen?
Ja ok het is altijd handig natuurlijk.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse
 
M Ypma

M Ypma

25/05/2007 13:37:00
Quote Anchor link
maar de echte vraag is, waar is het goed voor data te duplicaten in je database?... dat duidt alleen mara op een verkeerd datamodel...
dubbele gegevens is altijd fout!
 
Patrick

patrick

25/05/2007 13:45:00
Quote Anchor link
@ Jesse, als je nou in de tabel spelers ook een veld competitie en team aanmaakt.

Op die manier is een speler gekoppeld aan een team en aan een bepaalde competitie.

Vervolgens kan je met je SELECT query al wat fijner werken.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2007 14:54:00
Quote Anchor link
Quote:
Waarom moet dat $res['id'] zijn ?

Omdat je mysql_fetch_array() gebruikt.
Quote:
Foutafhandeling?
Je bedoelt als er geen resultaat uit de query komt dat je dat dan weergeeft?

Nee, foutafhandeling bij het uitvoeren van de query. Wat nou als ie mislukt of er is even geen goede connectie met de database?
 
Jesse

Jesse

29/05/2007 16:50:00
Quote Anchor link
@michel het zijn geen dubbele gegevens alleen toevoegende gegevens;
Uitleg: Ik heb een tabel competitie_spelers waar alle spelers in staan.
In mijn andere tabel competitie_spelers2 staan de tabellen met de spelerid's erin met het memberid en comp id zodat de spelers aan de speler en de juiste competitie gekoppeld word. Dus zijn er geen dubbele gegevens. ( mits je UNIQUE insteld in je database voor de combinaties ).

@patrick ik heb deze tabellen al.

@SanThe ok, bedankt ik zal eraan werken. Vooral de foutafhandeling:) Dat lijkt me vooral erg belangrijk.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.