Invoer structuur en controle

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren senior C# developer in Arnhem gezocht

Organisatie Voor een van mijn businesspartners uit de omgeving van Arnhem ben ik op zoek naar een ervaren senior C# ASP.NET developer. Deze organisatie maakt complexe software producten voor bepaalde bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan beslisregelsystemen, klachtenmanagementsystemen, digitale formulieren of een combinatie hiervan in één portaal. De software wordt specifiek op elke klant zijn wens aangepast. Bij de klanten moet je denken aan enerzijds provincies, gemeenten en overheidsinstanties en anderzijds aan banken, hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Binnen het bedrijf, van circa zestig man groot, heerst een informele sfeer. Collegialiteit staat er hoog in het vaandel, wat je terugziet in de wekelijkse vrijdagmiddagborrel

Bekijk vacature »

Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

17/06/2016 19:38:25
Quote Anchor link
Hallo,


Weet iemand hoe je de volgende invulstructuur kan maken?

kenteken input en dat na elke 2 karakters een streepje ertussen komt zoals "12-TG-7H".
Daarnaast zou ik een controle erop willen zetten of de waarde ook zo is, 2 karakters, streepje, 2 karakters, streepje, 2 karakters.

Javascript?Groetjes Yoeri
 
PHP hulp

PHP hulp

23/09/2019 12:13:06
 
Pipo Clown

Pipo Clown

17/06/2016 19:59:32
Quote Anchor link
Nieuwere kentekens mogen niet ingevoerd worden ?

cc-lll-c
l-ccc-ll
ll-ccc-l
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.