Invullen tabellen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »
Wil

Wil

07/11/2005 21:06:00
Quote Anchor link
Als beginnend php geinteresseerde heb ik soms wat hulp nodig. Sommige hebben we al geholpen met een script. Nu wil ik voor de voetbalvereniging al aan de slag voor de wk2006 om een poule spel te maken. Ik heb al enkele tabellen gemaakt maar nu moeten enkele tabellen bewerkt worden. Om het overzichte lijke te maken ga ik maar vraag voor vraag stellen en wie haal ik uit een antwoord weer genoeg om andere vragen niet te hoeven stellen.

Vraag 1:
Ik heb een tabel genoemd 'poule' met de velden poule_id en land. De waarden voor poule_id heb ik al ingevuld, de landen kan ik later pas invullen. Nu wil ik een scriptje hebben zodat ik het veld poule_id ophaal en dan het land kan invullen.

Volgens mij moet ik zo beginnen maar ik weet ff niet hoe ik moet koppelen aan poule_id

Select * from 'poule'

Insert Into 'poule' Set 'land' where ??

Ik wil alle mogelijke velden in de vorm van een formulier op mijn scherm gaan invullen.

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 16:00:02
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/11/2005 21:09:00
Quote Anchor link
Hoi Wil,

als het een éénmalige actie is, kun je het net zo goed in PHP MyAdmin doen, als je daar de beschikking over hebt.

Anders moet je inderdaad code gaan schrijven.
 
Wil

Wil

07/11/2005 22:44:00
Quote Anchor link
Jan:
Hoi Wil,

als het een éénmalige actie is, kun je het net zo goed in PHP MyAdmin doen, als je daar de beschikking over hebt.

Anders moet je inderdaad code gaan schrijven.
Voor deze tabel is het een eenmalige actie maar straks moet ik elke dag uitslagen verwerken en ook de gegevens van de landen die verder komen. Daarnaast wil de scripts over 2/4 jaar weer gaan gebruiken. Eogenlijk wil ik met dit doel mij PHP eigen maken. Ik wel een aantal boeken maar ik heb gemerkt dat met jullie hulp het makkelijker is voor mij om te leren.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

07/11/2005 22:46:00
Quote Anchor link
Probeer eerst eens de tutorials, daarin staat veel uitgelegd over een verbinding met een database en hoe je met php en formulieren kan werken. Denk dat dat je al een heel eind op weg zou helpen.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/11/2005 23:08:00
Quote Anchor link
@Wil: Zo te zien weet jij veel van voetbal. Nou ik dus niet. (Hou niet van voetbal, sorry) Maar ik ben wel ooit bezig geweest met het maken van een WK-poule. Is nooit afgemaakt want de voetbal was op een gegeven moment al begonnen. (LOL) Maar dat stuk script heb ik nog en ik wil het nog steeds afmaken. Wij hebben hier kort geleden met z'n allen een beginneling geholpen met het maken van een zeer leuk script, maar dat topic kreeg op een gegeven moment over 30-35 pagina's. Om dat te voorkomen wil ik best met jou dat script in elkaar zetten, maar dan via email. Dan kunnen we zoveel als nodig overleggen zonder dat het hier uit de klauwen loopt. Als het script dan voldoet en werkt zou het hier bij de scripts gepost kunnen worden zodat het voor iedereen beschikbaar is.
Ik hoop wel dat ik daar ander forumleden niet mee voor het hoofd stoot. Zowel, meld dit dan hier.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

07/11/2005 23:12:00
Quote Anchor link
SanThe:
@Wil: Zo te zien weet jij veel van voetbal. Nou ik dus niet. (Hou niet van voetbal, sorry) Maar ik ben wel ooit bezig geweest met het maken van een WK-poule. Is nooit afgemaakt want de voetbal was op een gegeven moment al begonnen. (LOL) Maar dat stuk script heb ik nog en ik wil het nog steeds afmaken. Wij hebben hier kort geleden met z'n allen een beginneling geholpen met het maken van een zeer leuk script, maar dat topic kreeg op een gegeven moment over 30-35 pagina's. Om dat te voorkomen wil ik best met jou dat script in elkaar zetten, maar dan via email. Dan kunnen we zoveel als nodig overleggen zonder dat het hier uit de klauwen loopt. Als het script dan voldoet en werkt zou het hier bij de scripts gepost kunnen worden zodat het voor iedereen beschikbaar is.
Ik hoop wel dat ik daar ander forumleden niet mee voor het hoofd stoot. Zowel, meld dit dan hier.


Ik vind het een heel goed plan SanThe, zo loopt het op het forum idd niet uit de hand, en als het dan bij de scripts wordt gezet (uiteraard met voldoende uitleg) dan hebben we er allemaal wat aan.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/11/2005 23:15:00
Quote Anchor link
@ SanThe en Wil: ik heb ooit een spreadsheet gemaakt voor de EK2000 en de EK2004. Is dus in Excel en niet in PHP. Als er forumleden zijn die dat leuk/interessant vinden wil ik die wel online zetten. Geef maar een seintje :-)
 
- SanThe -

- SanThe -

07/11/2005 23:33:00
Quote Anchor link
Jan:
@ SanThe en Wil: ik heb ooit een spreadsheet gemaakt voor de EK2000 en de EK2004. Is dus in Excel en niet in PHP. Als er forumleden zijn die dat leuk/interessant vinden wil ik die wel online zetten. Geef maar een seintje :-)


Sorry Jan, maar met Excel (ik ben een beetje anti Billy) maak je mij niet blij.
Maar in mijn bovenstaand stukje ben jij dus zeker één van de mensen die ik zeker niet voor het hoofd wil stoten. Dus zeg het als je het graag anders ziet.
En ik zou ook zeer graag jouw assistentie (schrijf je dat nou zo?) hebben wat betreft een strakke layout. Daar ben ik nog een behoorlijke newbie in.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/11/2005 23:54:00
Quote Anchor link
@SanThe: uiteraard geen probleem. Assistentie voor de lay-out verleen ik graag!
 
Wil

Wil

08/11/2005 08:46:00
Quote Anchor link
@SanThe, lijkt mij een goed idee om het op deze manier te doen. Ik heb even een gmail adres aangemaakt zodat andere die ook nog nuttige tips hebben ook hun bijdrage kun leveren.

[email protected]

Jan, bedankt maar in Excel heb ik het vroeger altijd gedaan, zelfs een keer een poging gedaan om dan excel op I-net te plaatsen. Met 10 deelnemers ging het nog maar toen het er 40 waren al niet meer. Ik verwacht nu tussen de 100 á 200 deelnemers. Bij de EK2004 heb ik PHP gebruikt maar veel met de hand verwerkt, nu wil ik eigenlijk zo min mogelijk met de hand doen. En als we vroeg beginnen kunnen hier heel veel mensen plezier van hebben.
 

12/11/2005 08:15:00
Quote Anchor link
SanThe:
Jan:
@ SanThe en Wil: ik heb ooit een spreadsheet gemaakt voor de EK2000 en de EK2004. Is dus in Excel en niet in PHP. Als er forumleden zijn die dat leuk/interessant vinden wil ik die wel online zetten. Geef maar een seintje :-)


Sorry Jan, maar met Excel (ik ben een beetje anti Billy) maak je mij niet blij.
Maar in mijn bovenstaand stukje ben jij dus zeker één van de mensen die ik zeker niet voor het hoofd wil stoten. Dus zeg het als je het graag anders ziet.
En ik zou ook zeer graag jouw assistentie (schrijf je dat nou zo?) hebben wat betreft een strakke layout. Daar ben ik nog een behoorlijke newbie in.

@SanThe ik heb je een PM gestuurd??
 
- SanThe -

- SanThe -

12/11/2005 11:02:00
Quote Anchor link
@Wil: Ik heb je (weer) gemaild. Mocht je deze niet ontvangen, laat het dan even weten.
 

12/11/2005 16:29:00
Quote Anchor link
SanThe:
@Wil: Ik heb je (weer) gemaild. Mocht je deze niet ontvangen, laat het dan even weten.


bericht ontvangen zie response mail
 

22/11/2005 23:07:00
Quote Anchor link
http://www.thugie.nl/?view=crewlink&crew=alies


mensen willen julie helpen klik allen op deze link aub alvast bedankt xxx
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/11/2005 23:10:00
Quote Anchor link
@ angel: volgens mij zit je op het verkeerde draadje
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

22/11/2005 23:34:00
Quote Anchor link
Volgens mij zit je je op de verkeerde site
 

23/11/2005 08:38:00
Quote Anchor link
angel:
http://www.thugie.nl/?view=crewlink&crew=alies


mensen willen julie helpen klik allen op deze link aub alvast bedankt xxx


Nou ik heb geklikt maar het bood mij weinig hulp :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.