Ip adres

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sytze Loor

Sytze Loor

25/05/2005 11:30:00
Quote Anchor link
Ik heb een poll gemaakt die de antwoorden registreerd aan de hand van een IP adres. Ik heb nu $_SERVER['REMOTE_ADDR'] gebruikt, maar volgens mij is dat nou juist de verkeerde. Hoe kan ik de ip-adressen van de bezoekers opvragen?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 22:09:52
 
Erik Rijk

Erik Rijk

25/05/2005 11:32:00
Quote Anchor link
dat doe je nu :P
 
Sytze Loor

Sytze Loor

25/05/2005 11:33:00
Quote Anchor link
Ik heb het ff gecheckt en volgens mij is het wel de goede... In ieder geval bedankt voor het lezen van dit topic ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.