Ip Blokker+ detector

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis

Dennis

09/12/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Beste mensen ik zoek een IP blokker + detector omdat als ik nieuws op mijn website plaats er dan van die berichten komen met erge woorden die ik maar niet ga opnoemen ... heb al 1 dag gezocht maar heb nog niets ben vanochtend begonne HELP!
Snel AUB!!!!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:05:02
 

09/12/2007 20:42:00
Quote Anchor link
Je moet niet ip blokeren. Als je me ip blockt, ga ik er gewoon omheen met een proxy. Of ik trek de stekker van ons modem er uit, en stop hem er in, zodat we een nieuw ip adres krijgen.
Kijk liever naar capatcha, of kloot wat aan met bijvoorbeeld Bad Behavior

En om alvast andere mensen vooruit te zijn, proxy's zijn niet makkelijk te omzeilen, je kunt wel kijken of het ip adres een proxy is, maar er zijn duizende proxy's, waarvan ook nog een heleboel prive.
 
GaMer B

GaMer B

09/12/2007 20:44:00
Quote Anchor link
Hele korte versie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '123.456.789.987')
{

echo 'Je bent verbannen, die in hell!!!!';
}

else
{
echo 'Hoi :)';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Dennis

Dennis

09/12/2007 20:45:00
Quote Anchor link
wat heb ik daarhaan:P?

jeej het is vooral voor een jochie dat niet zo slim is als jij met dat soort dingen :P
hij werkt nog steeds met een Everyoneweb siteje (Registreer en play geval)
en ik heb het idee dat dat script niet echt zou gaan werken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis
 

09/12/2007 20:49:00
Quote Anchor link
dennis schreef op 09.12.2007 20:45:
wat heb ik daarhaan:P?

jeej het is vooral voor een jochie dat niet zo slim is als jij met dat soort dingen :P
hij werkt nog steeds met een Everyoneweb siteje (Registreer en play geval)
en ik heb het idee dat dat script niet echt zou gaan werken

Zeg dat dan effe eerder he slimbo. Daar kan je zo te zien niks aan doen. Jah, contact op nemen met Everyoneweb. Ze hebben zelf speciale prut draaien om te zorgen dat iedereen een "website" kan maken. Volgens mij kan je er verder niet iets van php zelf naar toe gooien. Javascript heb je ook niks aan, want dat zet je zo uit.
 
Dennis

Dennis

09/12/2007 20:51:00
Quote Anchor link
nouwja die webmaster van die everyone web is ook niet echt normaal
ik had een site van hun met dieren porno enzo gezien en gemailt
stond er 2 weken later tog op tot ik die site probeerde te hacke met succes was het eraf
 

09/12/2007 20:56:00
Quote Anchor link
dennis schreef op 09.12.2007 20:51:
nouwja die webmaster van die everyone web is ook niet echt normaal
ik had een site van hun met dieren porno enzo gezien en gemailt
stond er 2 weken later tog op tot ik die site probeerde te hacke met succes was het eraf

That's not my problem.
Joch aanraden om naar een andere leipe "maak je eigen website-site" te gaan, zoals Moonfruit.
 
Dennis

Dennis

09/12/2007 20:57:00
Quote Anchor link
xd?

maar ja ik heb een maat die er nu een script :)
ik denk dat ik hem hier ga posten als hij werkt
 
GaMer B

GaMer B

09/12/2007 21:03:00
Quote Anchor link
Is goed, de volgende keer wat duidelijker zijn..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.