IP error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Micha

Micha

07/02/2004 20:25:00
Quote Anchor link
Ik krijg op mijn pagina de volgende fout:

Fatal error: Cannot redeclare get_ip() (previously declared in /home/wo/public_html/test/includes/functions.inc.php:12) in /home/wo/public_html/test/includes/functions.inc.php on line 9

En dit is de code rond dat stuk:

if (!defined("FORUM")){
@header("Status: 404 Niet Gevonden");
exit;
}

function get_ip() {

// function gets ip from visitor, or a host that is given
if( getenv('HTTP_X_FORWARDED_FOR') == '' ){
if ( getenv ("REMOTE_ADDR") == '' ){
$ip = "127.0.0.1";
} else {
$ip = getenv ("REMOTE_ADDR");
}
} else {
$ip = getenv('HTTP_X_FORWARDED_FOR');
}
return $ip;
}

Wie kan me helpen om de fout er uit te halen?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 00:48:47
 
Eris -

Eris -

07/02/2004 22:12:00
Quote Anchor link
redeclare betekend dat de functie 2 keer voor komt
 
Mitch X

Mitch X

07/02/2004 22:19:00
Quote Anchor link
// function gets ip from visitor, or a host that is given
Dat kan toch gewoon met $_SERVER[REMOTE_ADDR] ???
 
Micha

Micha

07/02/2004 22:21:00
Quote Anchor link
Ik snap daar eigenlijk niks van, heb dat script van iemand gekregen...
Wie kan me helpen aan de goede code?
 
Eris -

Eris -

07/02/2004 22:41:00
Quote Anchor link
Volgens de error wordt er gemeld dat function get_ip 2 keer bestaat ergens in de code
1tje kan je gewoon wissen.
 
Micha

Micha

07/02/2004 22:46:00
Quote Anchor link
Maar hij staat maar 1 keer in dat bestand...
 
B a s
Beheerder

B a s

08/02/2004 16:41:00
Quote Anchor link
misschien include je hem ergens?
 
Micha

Micha

08/02/2004 22:23:00
Quote Anchor link
Idd..
Werdt 2 keer include..
In de index, en in een bestand die ge include werd op de index.
Nu is alles voorbij :)
Gewijzigd op 09/02/2004 07:49:00 door Micha
 
Arend a

Arend a

09/02/2004 13:43:00
Quote Anchor link
Quote:
// function gets ip from visitor, or a host that is given
Dat kan toch gewoon met $_SERVER[REMOTE_ADDR] ???


Als iemand via een proxy gaat wil er nog wel eens het originele ip ook doorgegeven worden die in de HTTP_X_FORWARDED_FOR zit. Helaas is dit script te misbruiken als iemand zelf een HTTP_X_FORWARDED_FOR header meegeeft en het script dat als ip aanneemt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.