IP range bannen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nico V.

Nico V.

19/11/2007 11:17:00
Quote Anchor link
Hallo, ik heb een gastenboek die beveiligd moet worden op range, ik wil namelijk
de range van de school waar ik op zit beveiligen tegen een stelletje kleuters die de hele tijd mijn gastenboek vol spammen

ik heb al een IP in $gebruiker_ip die ik wil vergelijken met een range of een IP uit de database, hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:48:01
 
Peter Dorn

Peter Dorn

19/11/2007 11:32:00
Quote Anchor link
$IP = $_SERVER[ 'REMOTE_ADDR' ];
$Range = substr( $IP , 0 , strpos( $IP , strrchr( $IP , '.' ) ) ) . '.%';
$Query = "SELECT ip FROM banned WHERE ip LIKE '" . $Range . "';

Zoiets zoek je denk ik ..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.