IP Relink

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Paco oste

Paco oste

15/08/2010 12:02:00
Quote Anchor link
Ik heb iets nodig, als je ip = 81.00.000.00 bevoorbeeld
Dat je door gelinkt word naar een andere pagina kweet niet hoe dit moet
kan iemand me helpen...
kweet wel dat het iets zal zijn als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(CODEINEED == 81.00.000.00){

}
else {
header("works/index.php");
exit;
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 08:46:57
 
- Raoul -

- Raoul -

15/08/2010 12:05:44
Quote Anchor link
Gebruik $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ;)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($_SERVER["REMOTE_ADDR"] == "81.00.000.00"){

}
else {
header("works/index.php");
exit;
}

?>
Gewijzigd op 15/08/2010 12:06:02 door - Raoul -
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

15/08/2010 12:08:46
Quote Anchor link
1. een ip-adres dien je te behandelen als een string
2. je kan ip-addressen vastleggen in een array welke moeten voldoen aan de voorwaarde

zie o.a.:
http://www.php.net/in_array
http://www.php.net/manual/en/reserved.variables.server.php

En uiteraard zijn er ook topics te vinden met een soortgelijke vraag
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.