IP Script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maarten

Maarten

07/04/2008 16:20:00
Quote Anchor link
Gezocht, een script waar mee je je IP adres mee kan zien.
Het zelfde als: www.Myip.nl (Ongeveer)
(Ik heb al gezocht, kon hen niet vinde xD *Die ik zoek)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Maarten
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:12:01
 
Superwauwie

superwauwie

07/04/2008 16:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$ip= $REMOTE_ADDR;
echo "<br> Jou IP address : " . $ip;

hier is ie;)
 
- wes  -

- wes -

07/04/2008 16:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
?>
 
Maarten

Maarten

07/04/2008 16:47:00
Quote Anchor link
:P Dankje :)
 
- wes  -

- wes -

07/04/2008 16:48:00
Quote Anchor link
let niet op wauwie zn script, die komt nog uit de prehistorie.
 
Superwauwie

superwauwie

07/04/2008 16:50:00
Quote Anchor link
het gaat er toch om dat het werkt en alleen $REMOTE_ADDR kan je ook gebruiken hoor.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/04/2008 16:52:00
Quote Anchor link
superwauwie schreef op 07.04.2008 16:50:
het gaat er toch om dat het werkt en alleen $REMOTE_ADDR kan je ook gebruiken hoor.

Echt niet.
Ja, vroeger.
 
Leon Kunst

Leon Kunst

07/04/2008 16:59:00
Quote Anchor link
Hij heeft wss een lycosservert ofzo :)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

07/04/2008 17:50:00
Quote Anchor link
superwauwie schreef op 07.04.2008 16:50:
het gaat er toch om dat het werkt en alleen $REMOTE_ADDR kan je ook gebruiken hoor.


Ergens in een ver verleden ja. in het PHP 3 en oudere 4 tijdperk, bij PHP5 krijg je hier dikke notices en meldingen mee.
 
Lode

Lode

07/04/2008 18:50:00
Quote Anchor link
om nog maar te zwijgen over de betrouwbaarheid van $_SERVER op zich...
 
Martijn B

Martijn B

07/04/2008 18:52:00
Quote Anchor link
@superwauwie:

Heeft de instellen "Register globals" aan staan, denk ik.
 
Maarten

Maarten

06/05/2008 20:32:00
Quote Anchor link
Leon Kunst schreef op 07.04.2008 16:59:
Hij heeft wss een lycosservert ofzo :)
Lycos, dan beledig je me :(
Ik heb wel een Gratis Subdomein, maar zonder Reclame.
Geen Lyvos!
 

06/05/2008 20:47:00
Quote Anchor link
Maarten schreef op 06.05.2008 20:32:
Leon Kunst schreef op 07.04.2008 16:59:
Hij heeft wss een lycosservert ofzo :)
Lycos, dan beledig je me :(
Ik heb wel een Gratis Subdomein, maar zonder Reclame.
Geen Lyvos!

Nee, superwauwie, want dat wat hij doet is heel fout...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.