ip toevoegen aan database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Simon Kroes

Simon Kroes

22/08/2008 17:25:00
Quote Anchor link
Heey phpers

Ik heb een vraagje ik ben aan het maken dat je bij registatie de ip toevoegt aan de database

alleen telkens als ik of iemand anders registreer voegt hij het zelfde ip addres in kan iemand mijn mischien vertellen wat ik fout doe
zo ziet hij er uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    $d
= 'INSERT INTO inlog (naam, ip, background, verbannen, geboortedatum, habbonaam, wachtwoord, mail, geslacht, opvraag_woord, regi_code, regi_status, rang, regi_datum) VALUES ("'.$name.'", "'.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'", "images/bg.png", "nee", "'.$_POST['dag'].'-'.$_POST['maand'].'-'.$_POST['jaar'].'", "'.$_POST['habbonaam'].'", "'.md5($_POST['wachtwoord2']).'", "'.$_POST['mail'].'", "'.$_POST['geslacht'].'", "'.$_POST['woord'].'","'.$hash.'","nee","gebruiker",NOW())';
    mysql_query($d) OR die (mysql_error());
?>

Met vriendelijke groetjes
Nomis (Excusses als ik verkeerd heb geplaatst)
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 00:02:05
 
- SanThe -

- SanThe -

22/08/2008 17:30:00
Quote Anchor link
En welk ip-nummer is dat?
 
Simon Kroes

Simon Kroes

22/08/2008 17:31:00
Quote Anchor link
81.169.145.28
 
- SanThe -

- SanThe -

22/08/2008 17:34:00
Quote Anchor link
En zit jij bij die server\host?
rzone.de
 
Vincent

Vincent

22/08/2008 17:36:00
Quote Anchor link
*praten voor z'n beurt*
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Simon Kroes

Simon Kroes

22/08/2008 17:36:00
Quote Anchor link
Nee ik zit bij inderdaad mijndomein ja.....
 
- SanThe -

- SanThe -

22/08/2008 17:40:00
Quote Anchor link
Dat nummer is van rzone.de

De info die ik krijg met whois is zeer summier, namelijk alleen dit:

Domain: rzone.de
Status: connect

Ik zou het aan je host vragen hoe dat komt. Persoonlijk vind ik het erg vaag en twijfelachtig. Het lijkt wel of jouw site eerst via hen gaat.
 
Simon Kroes

Simon Kroes

22/08/2008 17:42:00
Quote Anchor link
Ja maar dan is het toch niet mogenlijk om iedereen ander ip te krijgen

dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
   echo $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
 ?>


maar voor iedereen eigen ip weer geven
als ik dat dan in een into query zet zal hij het toch gewoon moeten doen??
 
- SanThe -

- SanThe -

22/08/2008 17:45:00
Quote Anchor link
Als alles eerst via hun gaat is hun server altijd de remote_addr. Dus krijg jij altijd hetzelfde nummer te zien. En dat is toch je probleem?
 
Simon Kroes

Simon Kroes

22/08/2008 17:47:00
Quote Anchor link
Ja maar ik wil dat iedereen eigen ip te zien krijt?

en bij een anderen gebruiker van mijndomein heeft het wel goed:o
bij hem zie ik gewoon me eigen ip

Maar als dit dan niet aan het script licht,
wat ik al dacht zal ik mijndomein eens raadplegen

Altans toch bedankt
 
Vincent

Vincent

22/08/2008 17:48:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 22.08.2008 17:45:
Als alles eerst via hun gaat is hun server altijd de remote_addr. Dus krijg jij altijd hetzelfde nummer te zien. En dat is toch je probleem?


Nee dit klopt niet

http://www.v3.dj-visto.eu/test.php

is toch echt mijn ip... wat er staat
 
- SanThe -

- SanThe -

22/08/2008 17:50:00
Quote Anchor link
@Vincent: Het gaat over zijn script op zijn server.
 
Vincent

Vincent

22/08/2008 17:54:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 22.08.2008 17:50:
@Vincent: Het gaat over zijn script op zijn server.


@santhe

ik heb precies het zelfde script, zit ook bij mijndomein en hij geeft bij hem dat ene ip weer en bij mij niet, dat is toch gek?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.