IP-adres achterhalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »
Asker

Asker

06/10/2009 21:34:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb verschillende IP-adres loggers gezien op PHPhulp.nl. Ik heb er een aantal getest maar dat wil niet lukken (ten minste ik krijg het niet aan de praat).

ik gebruik een script dat hier (gratis) is aangeboden (post-it script). Nu wil ik de optie toevoegen dat de IP-adres zichtbaar is bij elk reactie. Maar er zit voor de rest geen adminpaneel bij en ik zou ook niet weten hoe ik ervoor kan zorgen dat alleen ik dat kan zien. En in welke map(pen) ik de iplogger.php o.i.d moet plaatsen.

Dit is alleen om de IP-adres(sen) te zien, niet om te bannen!

Is er iemand die mij uitleg kan geven en eventueel helpen mijn probleem op te lossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 07:27:46
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/10/2009 21:50:00
Quote Anchor link
Waarom zou je de IP adressen van je bezoekers laten zien? Wat is de meerwaarde?
 
Mr.Ark

Mr.Ark

06/10/2009 21:58:00
Quote Anchor link
Mag je überhaubt ip adressen publiekelijk maken?
 
Asker

Asker

06/10/2009 22:03:00
Quote Anchor link
IP-adres moet alleen zichtbaar zijn voor mij. Want nu wordt er gescholden, reclame gemaakt etc. en ik weet niet wie wie is. Of het moet zo zijn dat degene die iets schrijft zijn/haar eigen IP-adres ziet (die persoon af laten schrikken om iets fouts te plaatsen).

dan kan dit later ook nog uitgebreid worden met een IP-ban systeem.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Asker
 
Mr.Ark

Mr.Ark

06/10/2009 22:04:00
Quote Anchor link
$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

06/10/2009 22:04:00
Quote Anchor link
Sla bij de ledenrecords het IP adres op? Of als je met 'losse' (zonder inloggen vooraf) reacties werkt, sla daarbij het IP adres op.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/10/2009 22:07:00
Quote Anchor link
Dus je query wordt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    $sql
= "
        INSERT INTO tabelnaam
        (ip)
        VALUES
        ('"
. $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "')
    "
;
?>
 
Asker

Asker

06/10/2009 22:08:00
Quote Anchor link
@ Jezpur,

Het probleem is dat ik geen leden of registratiesysteem heb. iedereen kan op de website komen en iets achterlaten zonder zich te registreren of iets dergelijks.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

06/10/2009 22:12:00
Quote Anchor link
Quote:
Het probleem is dat ik geen leden of registratiesysteem heb. iedereen kan op de website komen en iets achterlaten zonder zich te registreren of iets dergelijks.


Toch maar eens kijken om een hele simpele inlog systeem te maken?
Zo hou je sowieso de bots buiten de deur.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2009 22:34:00
Quote Anchor link
IP-Nummer onthouden is zinloos. Er zijn nog steeds providers die hun klanten steeds een ander IP-nummer geven (DHCP) en er zijn ook vele netwerken die slechts achter één extern IP-nummer zitten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
TJVB tvb

TJVB tvb

07/10/2009 08:48:00
Quote Anchor link
Jan wel even escapen
dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    $sql
= "
        INSERT INTO tabelnaam
        (ip)
        VALUES
        ('"
. mysql_real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR']) . "')
    "
;
?>


Verder is het niet bepaald nuttig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Jaron T

Jaron T

07/10/2009 08:59:00
Quote Anchor link
@tjvb : Is het mogelijk om die dan 'te faken' ?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

07/10/2009 10:21:00
Quote Anchor link
Ja, het is iets dat de gebruiker verstuurd. Dus in principe is het te doen, het is niet het meest makkelijke om aan te passen maar het kan wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/10/2009 11:48:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 06.10.2009 22:34:
IP-Nummer onthouden is zinloos. Er zijn nog steeds providers die hun klanten steeds een ander IP-nummer geven (DHCP) en er zijn ook vele netwerken die slechts achter één extern IP-nummer zitten.

Nee hoor, mocht er echt iets via een IP adres gebeuren dat niet door de beugel kan, dan kan je dat IPadres zo even eenmelden bij de abuse-afdeling van die provider.

Zo had ik ooit een keer conatct genomen met een provider die a.h.v. het dynamische IP de gebruiker kon traceren, en een gele kaart kon sturen.

Niet echt zinloos dus ;).
Verder is dit niet echt te faken, omdat het IP door je provider wordt uitgedeeld, en daar heb jij geen invloed op.
Of je gebruikt proxies...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.