IP-adres achterhalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »
Asker

Asker

06/10/2009 21:34:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb verschillende IP-adres loggers gezien op PHPhulp.nl. Ik heb er een aantal getest maar dat wil niet lukken (ten minste ik krijg het niet aan de praat).

ik gebruik een script dat hier (gratis) is aangeboden (post-it script). Nu wil ik de optie toevoegen dat de IP-adres zichtbaar is bij elk reactie. Maar er zit voor de rest geen adminpaneel bij en ik zou ook niet weten hoe ik ervoor kan zorgen dat alleen ik dat kan zien. En in welke map(pen) ik de iplogger.php o.i.d moet plaatsen.

Dit is alleen om de IP-adres(sen) te zien, niet om te bannen!

Is er iemand die mij uitleg kan geven en eventueel helpen mijn probleem op te lossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:27:38
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/10/2009 21:50:00
Quote Anchor link
Waarom zou je de IP adressen van je bezoekers laten zien? Wat is de meerwaarde?
 
Mr.Ark

Mr.Ark

06/10/2009 21:58:00
Quote Anchor link
Mag je überhaubt ip adressen publiekelijk maken?
 
Asker

Asker

06/10/2009 22:03:00
Quote Anchor link
IP-adres moet alleen zichtbaar zijn voor mij. Want nu wordt er gescholden, reclame gemaakt etc. en ik weet niet wie wie is. Of het moet zo zijn dat degene die iets schrijft zijn/haar eigen IP-adres ziet (die persoon af laten schrikken om iets fouts te plaatsen).

dan kan dit later ook nog uitgebreid worden met een IP-ban systeem.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Asker
 
Mr.Ark

Mr.Ark

06/10/2009 22:04:00
Quote Anchor link
$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

06/10/2009 22:04:00
Quote Anchor link
Sla bij de ledenrecords het IP adres op? Of als je met 'losse' (zonder inloggen vooraf) reacties werkt, sla daarbij het IP adres op.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/10/2009 22:07:00
Quote Anchor link
Dus je query wordt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    $sql
= "
        INSERT INTO tabelnaam
        (ip)
        VALUES
        ('"
. $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "')
    "
;
?>
 
Asker

Asker

06/10/2009 22:08:00
Quote Anchor link
@ Jezpur,

Het probleem is dat ik geen leden of registratiesysteem heb. iedereen kan op de website komen en iets achterlaten zonder zich te registreren of iets dergelijks.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

06/10/2009 22:12:00
Quote Anchor link
Quote:
Het probleem is dat ik geen leden of registratiesysteem heb. iedereen kan op de website komen en iets achterlaten zonder zich te registreren of iets dergelijks.


Toch maar eens kijken om een hele simpele inlog systeem te maken?
Zo hou je sowieso de bots buiten de deur.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2009 22:34:00
Quote Anchor link
IP-Nummer onthouden is zinloos. Er zijn nog steeds providers die hun klanten steeds een ander IP-nummer geven (DHCP) en er zijn ook vele netwerken die slechts achter één extern IP-nummer zitten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
TJVB tvb

TJVB tvb

07/10/2009 08:48:00
Quote Anchor link
Jan wel even escapen
dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    $sql
= "
        INSERT INTO tabelnaam
        (ip)
        VALUES
        ('"
. mysql_real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR']) . "')
    "
;
?>


Verder is het niet bepaald nuttig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Jaron T

Jaron T

07/10/2009 08:59:00
Quote Anchor link
@tjvb : Is het mogelijk om die dan 'te faken' ?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

07/10/2009 10:21:00
Quote Anchor link
Ja, het is iets dat de gebruiker verstuurd. Dus in principe is het te doen, het is niet het meest makkelijke om aan te passen maar het kan wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/10/2009 11:48:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 06.10.2009 22:34:
IP-Nummer onthouden is zinloos. Er zijn nog steeds providers die hun klanten steeds een ander IP-nummer geven (DHCP) en er zijn ook vele netwerken die slechts achter één extern IP-nummer zitten.

Nee hoor, mocht er echt iets via een IP adres gebeuren dat niet door de beugel kan, dan kan je dat IPadres zo even eenmelden bij de abuse-afdeling van die provider.

Zo had ik ooit een keer conatct genomen met een provider die a.h.v. het dynamische IP de gebruiker kon traceren, en een gele kaart kon sturen.

Niet echt zinloos dus ;).
Verder is dit niet echt te faken, omdat het IP door je provider wordt uitgedeeld, en daar heb jij geen invloed op.
Of je gebruikt proxies...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.