Is er zoiets maar dan voor youtube?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Martijn van H

Martijn van H

20/05/2013 22:01:04
Quote Anchor link
Beste Lezer,

Is er zoiets als dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td style="width: 100px;"><a href="<? echo (!empty($data['INTERNET_LINK']) ? $data['INTERNET_LINK'] : 'http://www.imdb.com/find?s=tt&q='.$data['TITEL']);?>">Movie Meter</a>


Maar dan voor you tube?

Alvast bedankt,

Martijn
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:57:35
 
Wouter J

Wouter J

20/05/2013 22:10:45
Quote Anchor link
Wat is 'dit'? Schrijf een betere titel en schrijf wat je allemaal al hebt gedaan, aan zoekwerk enzo, voordat je het hier op het forum vroeg.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

20/05/2013 22:11:02
 
Martijn van H

Martijn van H

20/05/2013 22:20:18
Quote Anchor link
Beste Mensen,

Ik gebruik een dvd beheer lijst.
Als ik dat upload naar me map toe dan trekt de index.php alle gegevens eruit die hij nodig heeft.
Nu wil ik er dus in zien te krijgen dat hij ook automatisch de trailer van die film kan afspelen door op de link te drukken van youtube.


Toevoeging op 20/05/2013 22:27:45:

Bij deze de hele index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
<?
require("dobsxmlparser.php");
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Movie List</title>

<style type="text/css">
body {
 SCROLLBAR-BASE-COLOR: #405478;
 SCROLLBAR-ARROW-COLOR: #FEC254;
 font-family: Verdana, Tahoma, Arial;
 font-size: 9pt;
 color: #FFFFFF;
 background-color: #330000
}

.top { background-color: #330000; color: #FFFFFF; font-family: Verdana, Tahoma; font-size: 9pt ; font-weight: bold}
.row1 { background-color: #440000; color: #FFFFFF; font-family: Verdana, Tahoma; font-size: 8pt }
.row2 { background-color: #330000; color: #FFFFFF; font-family: Verdana, Tahoma; font-size: 8pt }
.tblback { background-color: #FFCF00 }

a:link {  color: #FFCF00; text-decoration: none}
a:active { color: #FFCF00; text-decoration: none}
a:visited { color: #FFCF00; text-decoration: none}
a:hover {  color: #FFCF00; text-decoration: underline}
tr {  color: #FFFFFF; font-family: Verdana, Tahoma; font-size: 8pt}
table {  border: #CE0000; border-top-width: medium; border-right-width: medium; border-bottom-width: medium; border-left-width: medium}
</style>

<script type="text/javascript">
<!--
function toggleView() {
tmp = document.getElementsByTagName('img');    
for (i=0; i<tmp.length; i++) {
tmp[i].style.display = (tmp[i].style.display == 'none') ? 'block' : 'none';
}
tmp = document.getElementsByTagName('div');for (i=0; i<tmp.length; i++) {if (tmp[i].className == 'extrainfo') tmp[i].style.display = (tmp[i].style.display == 'none') ? 'block' : 'none';
}
}
-->
</script>
</head>
<body>
<?
//--------------------------------------------------------------------------------------------
$dobs = new DoBsXML;
$dobs->OpenXML('./dvdlijst.xml');
$exportinfo = $dobs->GetExportInfo();
$dobs->ReadXML();
$dobs->SortData('TITEL',SORT_ASC);
$i = 0;
//--------------------------------------------------------------------------------------------
?>

<table width="100%" cellspacing="1" cellpadding="10" class="tblback">
<tr class="top">
<td colspan="2">Film database (<? echo $exportinfo['AANTAL']; ?> films gevonden)<br />
<span style="font-size: 9px; font-weight: normal;">Laatst bijgewerkt op <? echo $exportinfo['EXPORTDATUM']; ?> om <? echo $exportinfo['EXPORTTIJD']; ?></span></td>
<td colspan="1"><a href="javascript:toggleView()">Andere weergave</a></td>
</tr>

<?
foreach ($dobs->GetData() as $data) {$i ++;
?>

<tr class="<? echo ($i % 2 ? 'row1' : 'row2'); ?>">
<td style="height: 80px; width: 80px;">
<img src="<? echo (file_exists('./covers/'.$data['ID'].'.jpg') ? './covers/'.$data['ID'].'.jpg' : './geencover.jpg'); ?>" alt="Cover" title="Cover" width="120" height="180"/>
</td>

<td style="vertical-align: top;">
<span style="font-style: italic; font-weight: bold; font-size: 12px;"><? echo htmlspecialchars($data['TITEL']); ?></span>
<div class="extrainfo">
<br/><br/>
<span style="font-weight: bold;">Genre:</span>            <? echo htmlspecialchars((!empty($data['GENRE']) ? $data['GENRE'] : 'Onbekend')); ?><br/>
<span style="font-weight: bold;">Jaar:</span>            <? echo htmlspecialchars((!empty($data['JAAR']) ? $data['JAAR'] : 'Onbekend')); ?><br/>
<span style="font-weight: bold;">Speeltijd:</span>        <? echo htmlspecialchars((!empty($data['SPEELTIJD']) ? $data['SPEELTIJD'] : 'Onbekend')); ?> minuten<br/>
<span style="font-weight: bold;">Land:</span>            <? echo htmlspecialchars((!empty($data['LAND']) ? $data['LAND'] : 'Onbekend')); ?><br/><br/>
<span style="font-weight: bold;">Acteurs:</span>        <? echo htmlspecialchars((!empty($data['ACTEURS']) ? $data['ACTEURS'] : 'Onbekend')); ?><br/><br/>
<span style="font-weight: bold;">Samenvatting:</span>        <? echo htmlspecialchars((!empty($data['SAMENVATTING']) ? $data['SAMENVATTING'] : 'Onbekend'));
?>

</div>
</td>
<td style="width: 100px;"><a href="<? echo (!empty($data['INTERNET_LINK']) ? $data['INTERNET_LINK'] : 'http://www.imdb.com/find?s=tt&q='.$data['TITEL']);?>">Movie Meter</a>
<br><br><a href="javascript:toggleView()">Andere weergave</a>
<br><br><a href="http://www.youtube.com">Youtube</a></td></tr>
<?
}
?>

</table>
<div style="text-align: center; font-size: 10px;"><br /><a href="http://www.vanheumen-wedesign.nl">van Heumen webdesign</a> <br />&copy; <? date("Y"); ?> copyright 2012 - 2013</div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 20/05/2013 22:27:17 door Martijn van H
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/05/2013 22:31:29
Quote Anchor link
Je bedoelt dat je een player zoekt om Youtube-films in af te kunnen spelen?
 
Martijn van H

Martijn van H

20/05/2013 22:34:45
Quote Anchor link
Beste Aar,

Nee helaas dit bedoel ik niet.

Neem een kijkje op: http://www.vanheumen-webdesign.nl/index.php

Als je dan rechts kijkt dan zie je staan youtube, hier zou ik dan een directe link moeten krijgen voor de trailer van die film.

Ik hoop dat je me begrijpt + kan helpen :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/05/2013 22:42:33
Quote Anchor link
kijk eens wat er in $data staat, in je foreach?
 
Wouter J

Wouter J

20/05/2013 22:42:46
Quote Anchor link
Al eens gekeken naar de share button op youtube?
 
Martijn van H

Martijn van H

20/05/2013 23:04:57
Quote Anchor link
Beste Aar,

Wat bedoel je met: kijk eens wat er in $data staat, in je foreach?

@ Wouter J,

Share buttons heb ik het niet zo mee...
Maar toch bedankt voor de tip! :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/05/2013 23:07:38
Quote Anchor link
Lees in je foreach eens met print_r($data) uit wat er in die variabele staat? Mogelijk kan je er wat bruikbaars in vinden.

Of kijk eens in je XML, waar het Youtube-ID staat, is dit ID?
Gewijzigd op 20/05/2013 23:11:16 door - Ariën -
 
Martijn van H

Martijn van H

20/05/2013 23:57:45
Quote Anchor link
Nope kan het helaas niet vinden... :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/05/2013 00:13:19
Quote Anchor link
Als er geen YoutubeID is, dan wordt het lastig om ernaar te linken ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.