is hier een vervanging voor mogelijk

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Claes Bjorn

Claes Bjorn

19/12/2006 21:42:00
Quote Anchor link
hallo ben de webstek van vmg dc aan het vernieuwen. heb hier al 1 leuk scriptje kunnen gebruiken. staat wel nog niet online. maar ik zou deze gewone tabelen willen kwijt geraken. en toch nog makelijk dingen willen toevoegen dit is de oude site http://www.vmgdc.com/Referentielijst.htm. iemand ideen
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 08:33:27
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

19/12/2006 22:00:00
Quote Anchor link
wat dacht je van div's ?? ;)
 
Claes Bjorn

Claes Bjorn

19/12/2006 23:20:00
Quote Anchor link
wete niet echt hoe. met divs in divs te werken + deftig iets te maken
heb de rest van de nieuwe hier op mijn pc al met css zitten maken maar hoe verder


dit is de code waar het zou moeten inkomen
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Vmg Dc home</title>
<link rel="stylesheet" href="2col_leftNav.css" type="text/css" />
<style type="text/css">
<!--
.style1 {color: #006699}
.style6 {font-size: x-large}
-->
</style>
</head>
<!-- The structure of this file is exactly the same as 2col_rightNav.html;
the only difference between the two is the stylesheet they use -->
<body>
<div id="masthead">
<h1 align="center" id="siteName"><img src="afbeeldingen/vmgdc3.png" alt="logo vmg" width="382" height="92" longdesc="afbeeldingen/vmgdc2.png" /></h1>
</div>
<!-- end masthead -->
<div id="content">
</div>
<!--end content -->
<div id="navBar">
<div id="sectionLinks">
<ul>
<li><a href="index.html">Home</a></li>
<li><a href="doel.html">Doelstellingen</a></li>
<li><a href="erkening.html">Erkenning</a></li>
<li><a href="register.html">Registratie</a></li>
<li><a href="getuig.html">Getuigschriften</a></li>
<li><a href="veilig.html">Veiligheidsplan</a></li>
<li><a href="ref.html">Referentielijst</a></li>
<li><a href="photoalbum.html">Foto's van werken in uitvoering en recente werken </a></li>
<li><a href="bal.html">Balans</a></li>
<li><a href="vac.html">Vacatures</a></li>
<li><a href="contact.html">Contact</a></li>
</ul>
</div>
</div>
<!--end navbar -->
<div id="siteInfo"><a href="doel.html">Doelstellingen</a> | <a href="photoalbum.html">Foto's</a> | <a href="erkening.html">Erkeningen</a> | <a href="mailto:[email protected]?subject=e-mail via site">E-mail</a> | <span class="style1">&copy;2006 Bouwbedrijf Vmg dc </span></div>
<br />
</body>
</html>


het zou wel in het contet gedeelte moeten komen maar hoe weet ik niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Claes Bjorn
 
Josh

Josh

19/12/2006 23:25:00
Quote Anchor link
wat is er mis mee om een tabel voor die referentielijst te gebruiken?

Deze is een beetje breed en onoverzichtelijk, maar voor de rest een prima toepassing van een tabel.

--edit--
Wel even de opmaak via een CSS bestandje wat netter regelen....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Josh
 
Claes Bjorn

Claes Bjorn

19/12/2006 23:27:00
Quote Anchor link
tabelen vin ik niet echt zo mooi daarmee. en ik dacht dat er mischien een beter oplossing was
 
Robert -

Robert -

19/12/2006 23:39:00
Quote Anchor link
tabellen zijn er eigenlijk om gegevens netjes op een rijtje te zetten en niet op je website mee op te bouwen.
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

19/12/2006 23:44:00
Quote Anchor link
henk, (leroy)
hij zet hij ook gegevens op een rijtje..
divs gaat hier totaal niet in op.
 
Claes Bjorn

Claes Bjorn

19/12/2006 23:44:00
Quote Anchor link
Jos schreef op 19.12.2006 23:25:
wat is er mis mee om een tabel voor die referentielijst te gebruiken?

Deze is een beetje breed en onoverzichtelijk, maar voor de rest een prima toepassing van een tabel.

--edit--
Wel even de opmaak via een CSS bestandje wat netter regelen....

dat is nu juist mijn probleem ben een beginenling op css. weet niet hoe ik best mijn code verder maak in mijn css bestand of in mijn tabel
 
Claes Bjorn

Claes Bjorn

19/12/2006 23:45:00
Quote Anchor link
Terence schreef op 19.12.2006 23:44:
henk, (leroy)
hij zet hij ook gegevens op een rijtje..
divs gaat hier totaal niet in op.


?????? wat doe ik dan het beste kan hiervoor een mooi php scriptje voor gemaakt wordne of moet ik echt met de tabel verder
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.