Items uit winkelwagen verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »
Pim B

Pim B

06/12/2010 16:10:47
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben een simpele webwinkel aan het maken. Men kan producten uit de database aanklikken en toevoegen aan de winkelwagen. Maar ik wil nu dat men de mogelijkheid krijgt om items uit de winkelwagen te verwijderen.

Dit is de relevante code van de winkelwagen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
echo "<b><u>Inhoud van de winkelwagen</u>:</b><br />\n";
            echo "<table>";
            $totaalprijs = 0;
            for ($i=0; $i<count($winkelwagen); $i++)
            {

                   $zoek = mysql_query("SELECT * FROM product WHERE product_ID = '".$winkelwagen[$i]."'");
                   while($abc = mysql_fetch_assoc($zoek))
                   {

                       $gerecht = $abc['prod_naam'];
                       $prijs   = $abc['prod_prijs'];
                       echo "<tr><td>".$winkelwagen[$i]."</td><td>".$gerecht."</td>
                                 <td>&euro "
.number_format($prijs,"2",",","")."</td>
                                  <td><a href=>Verwijder</a></td></tr>"
;
                       $totaalprijs = $prijs + $totaalprijs;
                   }
               }

               echo "</table>";
/?>

Op een andere pagina zijn items via een querystring toegevoegd aan deze winkelwagen. Alles werkt goed: je krijgt een mooi lijstje met bestelde items. Ik heb ook al aan ieder item een link met "Verwijder" toegevoegd, maar die gaat nog nergens heen. Nu wil ik dus een item uit het lijstje kunnen verwijderen.
Kan iemand me op weg helpen?
Gewijzigd op 06/12/2010 16:15:26 door Pim B
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 15:25:27
 
Kris Peeters

Kris Peeters

06/12/2010 16:15:20
Quote Anchor link
Mochten we nu weten waar $winkelwagen van daan komt, kunnen we je vraag beantwoorden.
 
Pim B

Pim B

06/12/2010 16:21:45
Quote Anchor link
Dit is de bestelpagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php
$winkelwagen
= array();
$_SESSION['winkelwagen'] = $winkelwagen;
CheckBestel();
Shop(); // lijst met items die je kan bestellen

// de functies


function CheckBestel()
{

    if (isset($_GET['bestel']))
    {

        // er is een bestelling => handel deze af \\
        $_SESSION['winkelwagen'][] = $_GET['bestel'];
    }
}

function
Shop() // Functie voor lijst met items uit de database \\
{
    echo "Klik <a href='afrekenen.php'>hier</a> hier om te zien wat er
          in uw winkelwagen zit en om af te rekenen.<br />\n"
;
    // Items uit de database op het scherm zetten \\
    $query = mysql_query("SELECT * FROM Product");
    echo "<br /><table border=1><tr><th width=5%>&nbsp;</th>";
                echo "<th width=27%>Product</th><th width=8%>Prijs</th><th width=40%>Omschrijving</th>
                      <th width=10%>Bestellen</th></tr>\n"
;
        while($abc = mysql_fetch_assoc($query))
        {

            $id      = $abc['product_ID'];
            $product = $abc['prod_naam'];
            $prijs   = $abc['prod_prijs'];
            $omschr  = $abc['prod_omschr_kort'];
    
            echo "<tr><td>".$id."</td><td>".$product."</td><td>&euro ".number_format($prijs,"2",",","")."</td>
              <td>"
.$omschr."</td><td><a href='producten.php?bestel=$id'>Bestel</a></td></tr>\n";
    }

    echo "</table>\n";
    echo "<br />Klik <a href='afrekenen.php'>hier</a> om af te rekenen.<br /><br />\n"; // dus om naar winkelwagen te gaan
}

?>
Gewijzigd op 06/12/2010 17:37:29 door Pim B
 
Kris Peeters

Kris Peeters

06/12/2010 16:51:55
Quote Anchor link
Probeer eens zo-iets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
// ...
if (!empty($_GET['haal_id_uit_sessie'])) {  // niets verbiedt je om dit anders te noemen
    $winkelwagen_temp = $_SESSION['winkelwagen'];
    $_SESSION['winkelwagen'] = array();  // sessie variabele leegmaken
    foreach ($winkelwagen_temp as $key=>$item) { // sessie variabele opnieuw opbouwen, met alle elementen, behalve dat ene
      if ($key != (int) $_GET['key']) {
        $_SESSION['winkelwagen'][] = $item;
      }
    }
  }


// ...

for ($i=0; $i<count($winkelwagen); $i++) {
  // ...
  echo '... <a href="?haal_id_uit_sessie=1&key='. $i .'">Verwijder</a>  ...';
}

?>


Raak je uit aan wat ik probeer te zeggen?

Merk op: zoals het nu is, kan dit problemen geven als ze, na het verwijderen, nog eens refreshen, aangezien de gegevens in de url staan.
Gewijzigd op 06/12/2010 16:55:16 door Kris Peeters
 
- SanThe -

- SanThe -

06/12/2010 17:32:06
Quote Anchor link
Ik mis session_start().
En als de GET leeg is zal ook je winkelwagen weer helemaal leeg zijn.
Dus volgens mij klopt er weinig van de logica.
Kijk eens naar bestaande scripten.
 
Pim B

Pim B

06/12/2010 17:39:52
Quote Anchor link
De session_start() staat wel in m'n script, maar ik heb niet alles gekopieerd omdat niets alles relevant is voor mijn vraag.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.