Items uit winkelwagen verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »
Pim B

Pim B

06/12/2010 16:10:47
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben een simpele webwinkel aan het maken. Men kan producten uit de database aanklikken en toevoegen aan de winkelwagen. Maar ik wil nu dat men de mogelijkheid krijgt om items uit de winkelwagen te verwijderen.

Dit is de relevante code van de winkelwagen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
echo "<b><u>Inhoud van de winkelwagen</u>:</b><br />\n";
            echo "<table>";
            $totaalprijs = 0;
            for ($i=0; $i<count($winkelwagen); $i++)
            {

                   $zoek = mysql_query("SELECT * FROM product WHERE product_ID = '".$winkelwagen[$i]."'");
                   while($abc = mysql_fetch_assoc($zoek))
                   {

                       $gerecht = $abc['prod_naam'];
                       $prijs   = $abc['prod_prijs'];
                       echo "<tr><td>".$winkelwagen[$i]."</td><td>".$gerecht."</td>
                                 <td>&euro "
.number_format($prijs,"2",",","")."</td>
                                  <td><a href=>Verwijder</a></td></tr>"
;
                       $totaalprijs = $prijs + $totaalprijs;
                   }
               }

               echo "</table>";
/?>

Op een andere pagina zijn items via een querystring toegevoegd aan deze winkelwagen. Alles werkt goed: je krijgt een mooi lijstje met bestelde items. Ik heb ook al aan ieder item een link met "Verwijder" toegevoegd, maar die gaat nog nergens heen. Nu wil ik dus een item uit het lijstje kunnen verwijderen.
Kan iemand me op weg helpen?
Gewijzigd op 06/12/2010 16:15:26 door Pim B
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:45:46
 
Kris Peeters

Kris Peeters

06/12/2010 16:15:20
Quote Anchor link
Mochten we nu weten waar $winkelwagen van daan komt, kunnen we je vraag beantwoorden.
 
Pim B

Pim B

06/12/2010 16:21:45
Quote Anchor link
Dit is de bestelpagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php
$winkelwagen
= array();
$_SESSION['winkelwagen'] = $winkelwagen;
CheckBestel();
Shop(); // lijst met items die je kan bestellen

// de functies


function CheckBestel()
{

    if (isset($_GET['bestel']))
    {

        // er is een bestelling => handel deze af \\
        $_SESSION['winkelwagen'][] = $_GET['bestel'];
    }
}

function
Shop() // Functie voor lijst met items uit de database \\
{
    echo "Klik <a href='afrekenen.php'>hier</a> hier om te zien wat er
          in uw winkelwagen zit en om af te rekenen.<br />\n"
;
    // Items uit de database op het scherm zetten \\
    $query = mysql_query("SELECT * FROM Product");
    echo "<br /><table border=1><tr><th width=5%>&nbsp;</th>";
                echo "<th width=27%>Product</th><th width=8%>Prijs</th><th width=40%>Omschrijving</th>
                      <th width=10%>Bestellen</th></tr>\n"
;
        while($abc = mysql_fetch_assoc($query))
        {

            $id      = $abc['product_ID'];
            $product = $abc['prod_naam'];
            $prijs   = $abc['prod_prijs'];
            $omschr  = $abc['prod_omschr_kort'];
    
            echo "<tr><td>".$id."</td><td>".$product."</td><td>&euro ".number_format($prijs,"2",",","")."</td>
              <td>"
.$omschr."</td><td><a href='producten.php?bestel=$id'>Bestel</a></td></tr>\n";
    }

    echo "</table>\n";
    echo "<br />Klik <a href='afrekenen.php'>hier</a> om af te rekenen.<br /><br />\n"; // dus om naar winkelwagen te gaan
}

?>
Gewijzigd op 06/12/2010 17:37:29 door Pim B
 
Kris Peeters

Kris Peeters

06/12/2010 16:51:55
Quote Anchor link
Probeer eens zo-iets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
// ...
if (!empty($_GET['haal_id_uit_sessie'])) {  // niets verbiedt je om dit anders te noemen
    $winkelwagen_temp = $_SESSION['winkelwagen'];
    $_SESSION['winkelwagen'] = array();  // sessie variabele leegmaken
    foreach ($winkelwagen_temp as $key=>$item) { // sessie variabele opnieuw opbouwen, met alle elementen, behalve dat ene
      if ($key != (int) $_GET['key']) {
        $_SESSION['winkelwagen'][] = $item;
      }
    }
  }


// ...

for ($i=0; $i<count($winkelwagen); $i++) {
  // ...
  echo '... <a href="?haal_id_uit_sessie=1&key='. $i .'">Verwijder</a>  ...';
}

?>


Raak je uit aan wat ik probeer te zeggen?

Merk op: zoals het nu is, kan dit problemen geven als ze, na het verwijderen, nog eens refreshen, aangezien de gegevens in de url staan.
Gewijzigd op 06/12/2010 16:55:16 door Kris Peeters
 
- SanThe -

- SanThe -

06/12/2010 17:32:06
Quote Anchor link
Ik mis session_start().
En als de GET leeg is zal ook je winkelwagen weer helemaal leeg zijn.
Dus volgens mij klopt er weinig van de logica.
Kijk eens naar bestaande scripten.
 
Pim B

Pim B

06/12/2010 17:39:52
Quote Anchor link
De session_start() staat wel in m'n script, maar ik heb niet alles gekopieerd omdat niets alles relevant is voor mijn vraag.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.