java probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Paul

paul

14/04/2006 00:10:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal

Ik zit met een probleem.

Ik heb een inlog systeem (php) op mij site gezet. Om de bezoekers na deze site te laten uitloggen heb ik een knop "uiloggen" (ja hoe slim kan je het bedenken) op de site gezet. Deze knop linkt door met de loguit.php zodat de personen ook echt uitgelogt zijn.

Maar nu wil ik eigelijk dat als iemand op deze loguit.php pagina komt. Het totale venster word gesloten. voorheen deed ik dit met:

input type="button" value="uitloggen" onclick=" h" top.window.close()

Maar dat kan nu dus niet meer omdat eerst de loguit.php pagina opgevraagt moet worden.

Weet iemand een sripje die automatisch na 1 a 2 seconden het zelfde als het eerde geposte script uitvoerd???

bvd
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:41:07
 
Eris -

Eris -

14/04/2006 00:11:00
Quote Anchor link
Als eerste
Java != javascript.
En dit is javascript..

Hellaas weet ik er ook niet zo veel van...
 
PHP Newbie

PHP Newbie

14/04/2006 00:11:00
Quote Anchor link
het script op loguit.php zetten ;-)

verder heet dit JAVASCRIPT niet JAVA
 
Paul

paul

14/04/2006 00:13:00
Quote Anchor link
Ik wou het nog verandern in JAVASCRIPT maar dat ging niet meer.

ja en ik was er al achter dat ik het script op loguit.php moest zetten.

Maar de vraag was: WELK SCRIPT!!!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

14/04/2006 00:17:00
Quote Anchor link
<body unload="javascript:top.window.close()">
 
- SanThe -

- SanThe -

14/04/2006 00:26:00
Quote Anchor link
Ik gebruik dit tussen de <head> tags.

<script type="text/javascript" language="javascript">
<!--
function SluitVenster()
{
setTimeout("Verwijder()",3000);
}

function Verwijder()
{
close();
}
//-->
</script>

En dan
<body onload="SluitVenster();">

En dan sluit mijn venster na een aantal seconden.
 
Paul

paul

14/04/2006 21:23:00
Quote Anchor link
Ik heb boven aan de php pagina het volgende gezet.

<html>
<head>
<script type="text/javascript" language="javascript">
<!-- function SluitVenster()
{
setTimeout("Verwijder()",9000);
}

function Verwijder()
{
close();
}
//-->
</script>
</head>
<body onload="SluitVenster();">
</body>
</html>

Maar nu krijg ik de volgende fout melding:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\xxxx\xxxx\logout.php:3) in C:\xxx\xxxx\config.php on line 5

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xxx\xxx\logout.php:3) in C:\xxx\xxxx\config.php on line 5

De pagina is als php opgeslagen.
 
Eris -

Eris -

14/04/2006 21:42:00
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

14/04/2006 21:42:00
Quote Anchor link
Read The Facking Error

Edit
Oke, ik zal iets netter zijn: De error zegt dat session_start hier (regel 5) niet mag omdat op regel 3 al output staat.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Tim

Tim

14/04/2006 21:50:00
Quote Anchor link
echo "<meta http-equiv='refresh'content='3; url=uitloggen2.php'>";

en daar dan iets in van

Onload="top.window.close()"
 
PHP Newbie

PHP Newbie

14/04/2006 21:51:00
Quote Anchor link
waar gaat dit nu over tim?

dit was al lang opgelost dacht ik ;-)
 
Tim

Tim

14/04/2006 21:58:00
Quote Anchor link
Sorry, had alleen de vraag gelezen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.