<JAVA> winamp clone. werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »
Danny

danny

03/08/2007 20:46:00
Quote Anchor link
Ik heb op internet een leuke java speler gevonden . Een winamp clone.
Ik heb het zover dat hij op de site staat maar krijg hem niet draaiend met mijn webradioootje. je moet een .js file aan passen . heb ik gedaan hier het resultaat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
playerapplet.js sample :

<!--
var _info = navigator.userAgent;
var _ns = false;
var _ns6 = false;
var _ie = (_info.indexOf("MSIE") > 0 && _info.indexOf("Win") > 0 && _info.indexOf("Windows 3.1") < 0);
if (_info.indexOf("Opera") > 0) _ie = false;
var _ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") >= 0 && ((_info.indexOf("Win") > 0 && _info.indexOf("Win16") < 0) || (_info.indexOf("Sun") > 0) || (_info.indexOf("Linux") > 0) || (_info.indexOf("AIX") > 0) || (_info.indexOf("OS/2") > 0) || (_info.indexOf("IRIX") > 0)));
var _ns6 = ((_ns == true) && (_info.indexOf("Mozilla/5") >= 0));
if (_ie == true) {
document.writeln('<OBJECT classid="clsid:8AD9C840-044E-11D1-B3E9-00805F499D93" WIDTH="275" HEIGHT="348" NAME="player" codebase="http://java.sun.com/update/1.4.2/jinstall-1_4-windows-i586.cab#Version=1,4,0,0">');
}
else if (_ns == true && _ns6 == false) {
// BEGIN: Update parameters below for NETSCAPE 3.x and 4.x support.
document.write('<EMBED ');
document.write('type="application/x-java-applet;version=1.4" ');
document.write('CODE="javazoom.jlgui.player.amp.PlayerApplet.class" ');
document.write('JAVA_CODEBASE="./" ');
document.write('ARCHIVE="lib/jlguiapplet2.3.2.jar,lib/jlgui2.3.2-light.jar,lib/tritonus_share.jar,lib/basicplayer2.3.jar,lib/mp3spi1.9.2.jar,lib/jl1.0.jar,lib/vorbisspi1.0.1.jar,lib/jorbis-0.0.13.jar,lib/jogg-0.0.7.jar,lib/commons-logging-api.jar" ');
document.write('NAME="player" ');
document.write('WIDTH="275" ');
document.write('HEIGHT="348" ');
document.write('song="stream.m3u" ');
document.write('start="no" ');
document.write('skin="skins/bluev.wsz" ');
document.write('init="jlgui.ini" ');
document.write('location="http://www.jou-site.nl" ');
document.write('useragent="winampMPEG/2.7" ');
document.write('scriptable=true ');
document.writeln('pluginspage="http://java.sun.com/products/plugin/index.html#download"><NOEMBED>');
// END
}
else {
document.writeln('<APPLET CODE="javazoom.jlgui.player.amp.PlayerApplet.class" JAVA_CODEBASE="./" ARCHIVE="lib/jlguiapplet2.3.2.jar,lib/jlgui2.3.2-light.jar,lib/tritonus_share.jar,lib/basicplayer2.3.jar,lib/mp3spi1.9.2.jar,lib/jl1.0.jar,lib/vorbisspi1.0.1.jar,lib/jorbis-0.0.13.jar,lib/jogg-0.0.7.jar,lib/commons-logging-api.jar" WIDTH="275" HEIGHT="348" NAME="player">');
}
// BEGIN: Update parameters below for INTERNET EXPLORER, FIREFOX, SAFARI, OPERA, MOZILLA, NETSCAPE 6+ support.
document.writeln('<PARAM NAME=CODE VALUE="javazoom.jlgui.player.amp.PlayerApplet.class">');
document.writeln('<PARAM NAME=CODEBASE VALUE="./">');
document.writeln('<PARAM NAME=ARCHIVE VALUE="lib/jlguiapplet2.3.2.jar,lib/jlgui2.3.2-light.jar,lib/tritonus_share.jar,lib/basicplayer2.3.jar,lib/mp3spi1.9.2.jar,lib/jl1.0.jar,lib/vorbisspi1.0.1.jar,lib/jorbis-0.0.13.jar,lib/jogg-0.0.7.jar,lib/commons-logging-api.jar">');
document.writeln('<PARAM NAME=NAME VALUE="player">');
document.writeln('<PARAM NAME="type" VALUE="application/x-java-applet;version=1.4">');
document.writeln('<PARAM NAME="scriptable" VALUE="true">');
document.writeln('<PARAM NAME="song" VALUE="stream.m3u">');
document.writeln('<PARAM NAME="start" VALUE="no">');
document.writeln('<PARAM NAME="skin" VALUE="skins/bluev.wsz">');
document.writeln('<PARAM NAME="init" VALUE="jlgui.ini">');
document.writeln('<PARAM NAME="location" VALUE="http://www.jou-site.nl">');
document.writeln('<PARAM NAME="useragent" VALUE="winampMPEG/2.7">');
// END
if (_ie == true) {
document.writeln('</OBJECT>');
}
else if (_ns == true && _ns6 == false) {
document.writeln('</NOEMBED></EMBED>');
}
else {
document.writeln('</APPLET>');
}
//-->

Alle files staan gewoon in de httpdocs . niet in mappen.
Ik heb de inculde code in een html file gezet . zie hier.

http://www.jou-site.nl/winamp.htm
er staan files in waar ik geen weet van hem en mijn aanpassingen werken niet . wat staat er fout in het .js filtje hier boven???
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 03:45:04
 
Remco S

Remco S

03/08/2007 20:54:00
Quote Anchor link
Gebruik maken van de tags
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
  en sluiting [/ code ] wel aan elkaar
Anders helpen neit veel mensen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.