Javascript absolute pad php bestand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Derk  Janssen

Derk Janssen

10/06/2010 21:44:08
Quote Anchor link
Hallo allemaal ik heb een vraagje hoe roep ik een php file aan met javascript en wat gaat er fout in mijn code.
Ik krijg deze fout.
Fout: uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x805e000a [nsIXMLHttpRequest.open]" nsresult: "0x805e000a (<unknown>)" location: "JS frame :: http://127.0.0.1/cms/public/js/mootools.js :: anonymous :: line 338" data: no]

Dit is mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
    var req = new Request({
        url: srv+'modules/'+module_name+'/'+file_name,
        data: $(form_name),
        method: 'post',
        async: true,
        onRequest: function() {
            $(div_id).innerHTML = "<img src='images/loading.gif' />";
        },
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 04:36:21
 
Jelmer -

Jelmer -

10/06/2010 22:13:22
Quote Anchor link
Mootools zelf heeft er problemen mee. Kan je voor jezelf eens kijken wat er in url terecht komt? Ik heb het vermoeden dat het daar mis gaat.** (hint: met console.log(srv+...etc) verschijnt het in Firefox in de foutconsole)

Eventueel zou je nog kunnen proberen post als POST te schrijven, in hoofdletters. Geen idee of dat volgens de API van XMLHttpRequest hoofdletter gevoelig is, maar in HTTP is de method wel altijd in hoofdletters.

** aangezien XMLHttpRequest.open 3 argumenten accepteert, method, url en async. Method en async lijken wel goed, misschien dat de url vaag is, ongeldig, of niet voldoet aan de cross-domain policy.
Gewijzigd op 10/06/2010 22:15:54 door Jelmer -
 
Derk  Janssen

Derk Janssen

17/06/2010 11:29:09
Quote Anchor link
Bedankt Jelmer het probleem was de cross-domain policy
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.