javascript array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niek van Milligen

Niek van Milligen

25/12/2009 22:47:00
Quote Anchor link
Ha luitjes,

Bij voorbaat: ik ben een absolute beginner in javascript, dus ik zal lang niet alles snappen. Hoop op begrip.

Mijn probleem: Ik heb tiny_mce in mijn website geïntegreerd (teksteditor), en daar staat een button in waarmee je plaatjes kunt invoegen. (Net zoiets als in word, jullie kennen dat vast wel.) Nu wil ik eigenlijk als ik een plaatje upload naar de server (via php), mijn link naar de afbeelding in een array zetten. Deze array is namelijk de bron van de lijst van de afbeeldingen die beschikbaar zijn binnen de editor.
De code van de lijst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
var tinyMCEImageList =  Array(
    // Name, URL
    ["Logo 1", "media/logo.jpg"],
    ["Logo 2 Over", "media/logo_over.jpg"],
    ["Plaatje 3", "images/107.jpg"]
);


Hoe kan ik nu mijn link bij deze array inzetten?
Ik had zelf zoiets, maar ik heb geen idee of ik in de goede richting zit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script language="javascript" type="text/javascript" src="lists/image_list.js"></script>

<?php
for($i=0;$i<$aantal;$i++){
    echo '
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    arrtinyMCEImageList.push("$afb[$i]", "$afb[$i]");
    </script>
    '
;
}

?>


Iemand een idee?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek van Milligen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:35:06
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

25/12/2009 23:32:00
Quote Anchor link
Hier staat de javascript syntax voor een array:
http://www.w3schools.com/JS/js_obj_array.asp
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.