JavaScript een lap HTML laten printen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Rob -

- Rob -

05/03/2017 17:58:08
Quote Anchor link
Hallo!

Ik was bezig met AJAX, en ik wou dus met AJAX een resultaat laten printen. Maar ik zit nu met het probleem dat ik niet weet hoe ik kan zorgen dat JavaScript mijn hele lap HTML plaatst, en wel deze HTML lap:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<div class="box box">
        <div class="box-header">
          <h3 class="box-title">Zoekresultaten</h3>
          <div class="box-tools pull-right">
            <button style="outline: none !important;" type="button" class="btn btn-box-tool" data-widget="collapse"><i class="fa fa-minus"></i></button>
            <button style="outline: none !important;" type="button" class="btn btn-box-tool" data-widget="remove"><i class="fa fa-remove"></i></button>
          </div>
        </div>
        <div class="box-body">
          <table class="table table-hover">
            <thead>
            <tr>
              <th>Gebruikersnaam</th>
              <th>Registratie datum</th>
            </tr>
            </thead>
            <tbody>
            <?php
            foreach($sql as $value) {
              ?>

              <tr onclick="window.document.location='/paneel/profiel/<?=$value['gebruikersnaam']?>'">
                <td><?=$value['gebruikersnaam']?></td>
                <td><?php echo date("d-m-Y", $value['registratie_datum']); ?></td>
              </tr>
              <?php
            }
            ?>

            </tbody>
          </table>
        </div>
      </div>


Mijn ajax code ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<script>
    $(document).ready(function(){
      $("#profielZoeken").click(function(){
        var gebruikersnaam = $("#gebruikersnaam").val();

        var dataString = 'gebruikersnaam='+ gebruikersnaam;
        if(gebruikersnaam == '') {
          document.getElementById('melding').innerHTML = 'Zonder een letter, kunnen wij niet zoeken!';
        } else {
        $.ajax({
          type: "POST",
          url: "/paneel/includes/profielenzoeken.php",
          data: dataString,
          cache: false,
          success: function(result){
            if(result.split("`")[0] === "0") {
              document.getElementById('melding').innerHTML = result.split("`")[1];
            }
            if(result.split("`")[0] === "1") {
              document.getElementById('melding').innerHTML = '';
              $("#resultaten").innerHTML= result.split("`")[1];
            }
          }
      });
      }
      return false;
      });
    });
    </script>


alvast bedankt!

Toevoeging op 05/03/2017 18:01:23:

Zo ziet de html code eruit:

<div class="col-xs-12" id="resultaten">
</div>

daarin moet dus de lap html worden geplaatst
Gewijzigd op 05/03/2017 17:59:19 door - Rob -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:11:57
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/03/2017 18:15:59
Quote Anchor link
In het 'success' event wordt de data nu in een ID met de naam 'melding' geplaatst.
Waarom mix je normale JavaScript en jQuery met elkaar? ;-)
Gewijzigd op 05/03/2017 18:16:57 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.