Javascript en outlook

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Moe BE

Moe BE

17/05/2010 14:33:39
Quote Anchor link
Hallo,

Ik moet een printknop verwerken in een email template. Maar merk nu dat window.print() niet werkt in outlook.

Weten jullie hier misschien een oplossing voor?

Groeten,

Moe
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:48:17
 
Niels K

Niels K

17/05/2010 14:49:04
Quote Anchor link
PHP_EOL?
 
Niels K

Niels K

17/05/2010 14:51:59
Quote Anchor link
Foutje.. Dit was bestemd voor ander topic.. Bericht wijzigen lukt ook niet.. Komt dat omdat ik op school zit en dus met meerdere mensen het netwerk deel?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

17/05/2010 14:55:51
Quote Anchor link
Volgens mij is het niet mogelijk om JavaScript uit te voeren binnen mail-clients. Zou ook zo maar kunnen zijn dat bepaalde functies wel werken en andere weer niet.

Om te testen of JS überhaupt werkt zou je eens een alert() kunnen testen.
 
Write Down

Write Down

17/05/2010 17:05:26
Quote Anchor link
Lijkt me zeer logisch dat JS niet werkt in een mail-programma. Zelfs de simpelste zaken zoals een alert zouden ongewenst zijn. Sowieso dat er misbruik van wordt gemaakt. Het lijkt me dus dat jouw probleem gewoon niet op te lossen valt.

Op google kan ik er ook niet bepaald veel voer vinden.
Gewijzigd op 17/05/2010 17:06:02 door Write Down
 
Moe BE

Moe BE

17/05/2010 18:05:16
Quote Anchor link
mja, ik krijg ook maar niets gevonden. Ik hoop op een kenner.
 
Moe BE

Moe BE

20/05/2010 09:34:35
Quote Anchor link
Is er misschien een oplossing om dit te doen zonder javascript? Niet echt denk ik he.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

20/05/2010 09:53:44
Quote Anchor link
Bestand > Afdrukken.
Als mensen iets willen afdrukken weten ze dat wel te vinden.
 
Moe BE

Moe BE

20/05/2010 09:54:17
Quote Anchor link
Ja dat denk ik er ook van, maar dat is niet wat de klant wil.
 
Chris -

Chris -

20/05/2010 10:15:26
Quote Anchor link
Dan vertel je de klant dat het niet mogelijk is =)
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

20/05/2010 10:25:01
Quote Anchor link
Er is in principe altijd een oplossing, maar deze is wel met een enorme omweg: De knop gewoon verwijzen naar een pagina waarbij je ervoor zorgt dat deze er net zo uitziet als je mail en dan window.print gebruiken.
Dan is het trouwens nog maar de vraag of dat aansluit bij de wensen van je klant...
 

20/05/2010 11:02:07
Quote Anchor link
Je moet je klant ook nee kunnen verkopen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.