javascript en php ? iframes ? hoe ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

26/08/2010 11:26:24
Quote Anchor link
Beste Mensen,

Ik zit met het volgend probleem :

Ik heb 2 iframes en een Default.php

in de Default.php staat :

<iframe src ="menu.php" width="300" height="590">
<p>Uw browser ondersteund geen iframes.</p>
</iframe><iframe src ="page.php "width="650" height="590">
<p>Your browser ondersteund geen iframes.</p>
</iframe>

Dat is allemaal prima, maar nu zie ik links dus mijn menu en rechts mijn pagina
maar nu wil ik als ik links vb. op de hyperlink verder klik dat de pagina als het ware vernieuwd en dat ik rechts de pagina verder.php zie ? Snap je ?

Ik zit hier al heel de ochtend mee te 'vechten', maar kwam er niet echt uit :-(

Alvast bedankt voor jullie hulp.

groeten,
Kevin
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 00:05:08
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

26/08/2010 11:29:49
Quote Anchor link
waarom zou je als je php gebruikt ook nog iframes gebruiken? php heeft een hele mooie oplossing voor: include
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

26/08/2010 11:31:26
Quote Anchor link
omdat ik graag met iframes werk, ik vind het fijn rechts een menu te hebben en links de pagina, ook i.v.m. de lengte van de pagina.
Maar is dit mogelijk wat ik wil en zoja, hoe ?
 
Crude Oil

Crude Oil

26/08/2010 11:41:13
Quote Anchor link
Even een opmerking waarom staat er Your browser ondersteund geen iframes?
Overigens is het ondersteunt en niet ondersteund
 
- SanThe -

- SanThe -

26/08/2010 12:40:55
Quote Anchor link
Gebruik TARGET bij de links en zie dit.
 
Niek s

niek s

26/08/2010 13:30:47
Quote Anchor link
Waarom zijn er nog steeds mensen die (i)Frames gebruiken :(
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.