javascript en php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niek van Milligen

Niek van Milligen

22/12/2009 11:35:00
Quote Anchor link
Hey,

is het mogelijk om iets op de een of andere manier via php in javascript te echoën? Ik heb namelijk een variabele in php staan. Als ik op een link klink moet er gevraagd worden of het item inderdaad verwijderd moet worden en vervolgens moet hij naar een bepaalde link gaan met die variabele die in php staat. Is dat mogelijk?

mijn script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script language="javascript" type="text/javascript">
 function check() {
     var result = confirm("Weet u zeker dat u dit wilt verwijderen?");
     if (result == true) {
       window.location = "verwijder_s.php?page=vstraat&id=";
     } else {
     }
  }
</script>


ik heb ook het volgende al geprobeerd, maar dat werkte niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<script language="javascript" type="text/javascript">
 function check() {
     var result = confirm("Weet u zeker dat u dit wilt verwijderen?");
     if (result == true) {
       window.location = "verwijder_s.php?page=vstraat&id="</script><?php echo $rij['id']; ?><script language="javascript" type="text/javascript">;
     } else {

     }
  }
</script>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:31:57
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/12/2009 11:46:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<script language="javascript" type="text/javascript">
 function check() {
     var result = confirm("Weet u zeker dat u dit wilt verwijderen?");
     if (result == true) {
       window.location = "verwijder_s.php?page=vstraat&id=<?php echo $rij['id']; ?>";
     } else {

     }
  }
</script>
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

22/12/2009 11:49:00
Quote Anchor link
werkt niet. De link word dan:
verwijder_s.php?page=vstraat&id=
Hij geeft de id er niet in weer.
 
- SanThe -

- SanThe -

22/12/2009 11:58:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

22/12/2009 12:01:00
Quote Anchor link
Had ik al. Geeft geen foutmelding weer. Hij doorloopt het hele script ook goed, met 1 mankement: hij geeft geen id mee. Ofwel: het script verwijdert niks meer omdat hij niet weet wat hij moet verwijderen.
 
- SanThe -

- SanThe -

22/12/2009 12:04:00
Quote Anchor link
Geen enkele melding bij echo $rij['id'];
Dan bestaat ie blijkbaar wel, maar is ie leeg.
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

22/12/2009 12:06:00
Quote Anchor link
hij is niet leeg, want ik php geeft hij gewoon een id. Dan werkt het wel, maar aangezien ik er een confirm voor wil hebben moet het op de een of andere manier toch in javascript...
 
- SanThe -

- SanThe -

22/12/2009 12:09:00
Quote Anchor link
Kijk eens in de broncode. Staat daar wel een id?
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

22/12/2009 12:16:00
Quote Anchor link
nee, nergens een spoortje van te bekennen. Lijkt me ook logisch, want hij krijgt gewoon geen id binnen. Die zend hij niet mee.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

22/12/2009 12:56:00
Quote Anchor link
Heb je Robert's scriptje al geprobeerd? Dat zou moeten werken..
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

22/12/2009 13:06:00
Quote Anchor link
Nee, heb ik geprobeerd. Maar werkt echt niet. Localhost maakt in dit opzicht niet uit toch? (het enige wat ik ervan weet is dat hij mail()niet pakt, maar verder kan ik niks bedenken)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.