Javascript functie uit laten gaan dan pas herhalen..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sjaak P

Sjaak P

03/07/2008 11:33:00
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Ik heb een javascript fade functie, hierbij geef ik aan dat een foto met opacity 50 gaat faden. Wanneer men met de muis er over gaat fade hij van 50 naar 100, gaat men met de muis er af dan fade hij van 100 terug naar 50. Het probleem waar ik tegen aanloop is het volgende: wanneer ik met de muis er overheen ga fade hij keurig in vanaf 50 naar 100 maar wanneer ik er weer vanaf ga voordat hij bij de 100 is fade hij dus weer terug van 100 naar 50, ik wil dus dat de eerste functie helemaal uitloopt, dus fade van 50 naar 100 voordat de tweede functie(faden van 100 naar 50) aangeroepen kan worden. Iemand enig idee hoe ik dit voor elkaar kan krijgen?

Groeten,
Sjaak
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:02:42
 
Felix b

Felix b

03/07/2008 11:40:00
Quote Anchor link
Wat je kan doen is als hij aan het infade is(50->100) een boolean op true zetten en als hij klaar is de boolean op false zetten. Als je dan gaat uit fade(100->50) kijkt of die boolean true is, is dat zo dan wachten totdat hij false is. En als hij false is gewoon uitfade
 
Sjaak P

Sjaak P

03/07/2008 11:43:00
Quote Anchor link
hmm ok, heb al zoiets geprobeerd, maar dat ging niet helemaal gewenst, heb je misschien een klein stukje voorbeeld code?
 
Felix b

Felix b

03/07/2008 11:54:00
Quote Anchor link
zoiets kan je doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
var checkfade = false
fadein(fade)
{
    checkfade = true;
    //divfade code hier
    if(fade == 100)
    {
          checkfade = false;
    }
    else
    {
        

          setTimeout("fadein("+fade+")",100);
    }
    
}
fadeout()
{
    if(!checkfade)
    {
         //uitfade code
    }
    else
   {
         setTimeout("fadeout()",100);
   }
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Felix b
 
Sjaak P

Sjaak P

03/07/2008 11:54:00
Quote Anchor link
ok thanks, ik ga het vanaaf meteen even proberen!
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/07/2008 12:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
var checkfade = false
fadein(fade)
{
    checkfade = true;
    //divfade code hier
    if(fade == 100)
    {
          checkfade = false;
    }
    else
    {
        

          setTimeout("fadein("+fade+")",100);
    }
    
}
fadeout()
{
    if(!checkfade)
    {
         //uitfade code
    }
    else
   {
         setTimeout("fadeout()",100);
   }
}


Dat zal beter werken ;-).
 
Felix b

Felix b

03/07/2008 12:15:00
Quote Anchor link
hehe verbeterd me copy past skills falen weer even :P
 
Sjaak P

Sjaak P

04/07/2008 11:59:00
Quote Anchor link
I'm tryin
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sjaak P
 
--

--

04/07/2008 12:12:00
Quote Anchor link
code graag even tussen ..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.