Javascript hang op .length

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

21/03/2009 23:34:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function viewCommentHistory(id) {
    alert($("div#view-comment-history-" + id).length == 1);
    if ($("div#view-comment-history-" + id).length == 1) {
        $("div[id^=view-comment-history-").hide();
        $("#container").prepend("<div id=\"view-comment-history-" + id + "\" class=\"comment-view-history pop-up-window\"><!-- --></div>");
        $("div#view-comment-history-" + id).load("/comment/getHistory/id/" + id, function () { $(this).css("background", "white"); });
    } else {
        $("div[id^=view-comment-history-").hide();
        $("div#view-comment-history-" + id).show();
    }
}


Op één of andere manier krijg ik eerst een alert met true. Dan blijft ie bij de if hangen. Ik snap niet hoe dit kan. Zonder de if gaat alles perfect, alleen dat statement alerten gaat ook perfect, maar in die combinatie is gewoon onmogelijk. Ik gebruik jQuery.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:19:14
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

23/03/2009 13:37:00
Quote Anchor link
Bump
 
Niek Weevers

Niek Weevers

23/03/2009 19:19:00
Quote Anchor link
Kun je jouw geval ff online zetten. Wordt denk ik iets makkelijker oplossen. Ik zie het zo niet
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

23/03/2009 20:30:00
Quote Anchor link
Dat is best lastig, het zit in een systeem verwerkt, en dat staat lokaal.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

25/03/2009 17:00:00
Quote Anchor link
Bump
 
Niek Weevers

Niek Weevers

26/03/2009 20:00:00
Quote Anchor link
Kun je niet ff een online voorbeeld maken?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/04/2009 17:42:00
Quote Anchor link
Bump
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

26/04/2009 13:20:00
Quote Anchor link
Ik heb ondertussen de oorzaak van de hang achterhaald, dit kwam omdat ik te lange namen gebruikte voor de classes en jQuery dat niet meer aan kan. Hierdoor ging FF hangen. Nu is dit opgelost, iig bedankt Niek.

Voor mensen die ook dit probleem hebben en hier komen via Google: gebruik kortere namen voor je classes.
 
GaMer B

GaMer B

26/04/2009 13:28:00
Quote Anchor link
Waarom zou je überhaupt lange namen gebruiken voor je classes? Dat is toch sowieso niet te doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div class="divmetalsachtergrondgroterodebloemenmetveelgroen">
<p>Bloemen op de achtergrond</p>
</div>
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

26/04/2009 13:33:00
Quote Anchor link
Dan is het meteen duidelijk waar het over gaat. Maar bij dat van jou is het gewoon onnodig. ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.