javascript icm php script werkt wel op localhost, niet op externe host

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Luuk Schouten

Luuk Schouten

14/07/2011 19:43:26
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Ik had in mijn localhost (php v5.3.5) omgeving een aantal scripts gemaakt waaronder een upload script voor een soort gastenboek. (een naam, bericht en 1 foto). Het uploaden gebeurde door een javascript actie.
Nu heb ik de website laten hosten door een hostingbedrijf (php v5.3.6) maar wanneer ik nu op Verzenden in het formulier klik gebeurt er helemaal niets, alsof de javascript niet aangeroepen wordt.

Kan iemand mij vertellen hoe dit probleem te verhelpen is? ik heb hieronder bijgevoegd het uploadscript van het gastenboek en de javascript code.

bedankt alvast.!

<head>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">function goUpload() {
window.setTimeout("StartUL()",1000);
document.all("uploaddiv").style.display = "none";
document.all("uploaddiv2").style.display = "";
}

function StartUL(){
UL.submit();
}</script>

</head>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<?PHP

$tabel
= "afbeelding";

/* Benodigde bestanden includen  */
include('config.php');


/* Het Upload Formulier */
 echo '<div id="uploaddiv2" style="display:none"><b>Momentje alsjeblieft.....</b></div><div id="uploaddiv"><center>
  <form name="UL" enctype="multipart/form-data" action="plaatsbericht.php" method="post">
    <table width="470" border="0">
      <tr>
        <th colspan="2"></th>
      </tr>
      <tr width="130"><input type="hidden" name="id">
      </tr>
            <tr>
        <td width="300">Naam: *</td>
        <td width="130"><input type="text" name="naam"> Max. 50 tekens.</td>
      </tr>
            <tr>
        <td width="300">Bericht: *</td>
        <td width="130"><TEXTAREA name="bericht" rows="3" COLS="45"></TEXTAREA>
        </td>
      </tr>
            <tr>
        <td width="300">Afbeelding:</td>
        <td width="130"><input type="file" name="bestand">
        </td>
      </tr>
      <tr>
            <td colspan="2"><input type="hidden" name="upload" value="1">
                    <center><input type="button" onclick="goUpload();" value="Verzenden"></center>
          </td>
      </tr>
    </table>
  </form>
</br></br></br>'
;
  


/* Het verwerkings proces voor het uploaden ervan */
if(isset($_POST['upload']))
{

    $uploadedFile = $cfg['bes_path'] . $_FILES['bestand']['name'];  // zorgt ervoor dat de naam van de Banner gewoon dezelfde naam houd en .$ext zorgt voor het bestands type
    $bericht = $_POST['bericht'];
    $naam = $_POST['naam'];

        if (move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], $uploadedFile)) //$_FILES['bestand']['tmp_name'] Naam van het bestand waarmee het tijdelijk is opgeslagen op de server.

    /// bestandsnaam en map ook in de database zetten.      

    $afbeelding_upload = "INSERT INTO ".$tabel."(naam, afbeelding, bericht)
    VALUES ( '"
. $naam . "','" . $uploadedFile . "', '" . $bericht . "')";
        $result = mysql_query($afbeelding_upload)or die(mysql_error());
        print '<p align="center">Uw bericht is geplaatst. U keert direct terug naar het gastenboek.</p>'; // Als Top banner uploaden is gelukt.
        echo '<head><META HTTP-EQUIV=refresh CONTENT=2;URL=gastenboek.php></head>';
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

30/04/2024 10:13:00
 
- SanThe -

- SanThe -

14/07/2011 19:54:58
Quote Anchor link
Waarom niet gewoon een submitknop?
 
Luuk Schouten

Luuk Schouten

14/07/2011 20:15:51
Quote Anchor link
je hebt gelijk, dat ga ik doen. bedankt in ieder geval!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.