Javascript menuutje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bert Sinnema

Bert Sinnema

19/07/2006 11:23:00
Quote Anchor link
Goedenmorgen heren,

Ik heb zojuist even snel een javascript menutje geschreven die doormiddel van php en xml zijn content ophaalt.
Dit werkt prima. Het menu opend en sluit prima.
Alle items komen netjes op een rijtje te staan.

Maar zodra ik er voor zorg dat elk item een hyperlink word sluit het divje zodra ik de link aanraak met de muis. check het zelf op:

http://bscms.gotdns.com/

iemand een idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:31:52
 
Legolas

Legolas

19/07/2006 11:44:00
Quote Anchor link
Ik citeer firebug: "document.all is not a function", document.all is vies internet explorer spul en bestaat officieel niet, werken met document.all is dus officieel dodelijk...

EDIT: je wil denk ik iets als: document.getElementById('id').style.display = 'hidden'; en hetzelfde met display = 'block';
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Legolas
 
Jelle -

Jelle -

19/07/2006 11:49:00
Quote Anchor link
Bij mij werkt het in IE en FF niet
 
Bert Sinnema

Bert Sinnema

19/07/2006 12:03:00
Quote Anchor link
Probeer het ff te verranderen nu dus het kan nu heel goed zijn dat het even helemaal niet werkt.

function menuOpen(menu)
{

document.getElementById(menu).style.display = 'block' ;
last = menu;
}
function menuClose(menu)
{

document.getElementById(menu).style.display = 'hidden' ;
}

krijg nu de melding in IE.:kan de eigenschap display niet opvragen
 
Bert Sinnema

Bert Sinnema

19/07/2006 12:05:00
Quote Anchor link
ow zie het al.. heb van hidden none gemaakt.. :d
 
Bert Sinnema

Bert Sinnema

19/07/2006 12:06:00
Quote Anchor link
Dan heb ik nog 1 vraagje..

Hoe kan ik zien of de string lengte van var last meer dan 1 is in javascript?


want als if het volgende doe

if ( last.length >= 1)
{
menuClose(last);
}

krijg ik de foutmelding dat het object leeg is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bert Sinnema
 
Bert Sinnema

Bert Sinnema

19/07/2006 12:14:00
Quote Anchor link
Lol ook al weer opgelost.

if ( last != undefined)
{
menuClose(last);
}

Ok het werkt nu zo als eerst alleen is het nu compatible met FF mag ik hopen. ( nog niet geinstalleerd). Maar nu kom ik wederom met het zelfde probleem.. als het menu zich opent en ik wil een link selecteren dan sluit het menu zich weer.
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

19/07/2006 12:17:00
Quote Anchor link
In Opera doet hij ook nog wat vreemd...
 
Bert Sinnema

Bert Sinnema

19/07/2006 12:22:00
Quote Anchor link
Kun je me vertellen wat er gebeurd?
 
Bert Sinnema

Bert Sinnema

19/07/2006 12:32:00
Quote Anchor link
Ik zie ook dat het menu in FF op een heel ander plaats opend dan het in IE doet. :( Misschien moet er toch meer aan gebeuren dan ik had gehoopt..
 

19/07/2006 12:38:00
Quote Anchor link
Misschien kan je beter een menu van http://www.gosu.pl gebruiken. Deze wordt ook bovenaan deze website gebruikt.
 
Bert Sinnema

Bert Sinnema

19/07/2006 12:39:00
Quote Anchor link
Ik zal zien of het wat is.. Wil het namelijk wel combineren met een xml file zoals ik dat nu ook doe..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.