Javascript met php verbinden?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen dj

Jeroen dj

27/12/2014 21:13:46
Quote Anchor link
Ik wil een knop maken, wanneer ik hier op druk moet het javascript worden uitgevoerd,
wat dit javascript doet is hij autorefreshed de iframe.
Maar ik krijg verschillende errors, de current error is:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home/jeroen/domains/99fish.nl/public_html/user/11111/index.php on line 5


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
  if (!empty($_GET['id'])) {
    echo "<script>";
    echo "window.setInterval("reloadIFrame();", 5000);";
    echo "function reloadIFrame() {";
    echo " document.frames["iframe"].location.reload();";
    echo "}";
    echo "</script>";
  }
else {
?>



<div class="inner">
<form action="index.php" method="get">
  <input type="hidden" name="id" value="refresh">
  <input class="btn btn-block btn-info" type="submit" value="Auto-Refresh">
</form>

<?php
  }
?>

</div>

<iframe name="iframe" id="iframe" src="index2.php" width="100%" height="100%"></iframe>
Gewijzigd op 27/12/2014 21:14:11 door Jeroen dj
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:48:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/12/2014 21:43:18
Quote Anchor link
Kijk eens naar je dubble-quotes. Je zult dezelfde qoutes IN je echo moeten escapen met een backslash.

Nog makkelijker is om de JavaScript buiten PHPtags te plaatsen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.