Javascript MP3!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP Developer Onderwijssoftware SaaS oploss

Senior PHP Developer Onderwijssoftware SaaS oplossing Wat ga je doen als Senior PHP developer? Als Senior PHP Developer uit de omgeving Amsterdam, ga jij werken aan onderwijs-software pakketten voor basis- en het voorgezet onderwijs, en voor volwasseneducatie. Het pakket voor basisonderwijs is een overzichtelijke communicatie tool (Laravel) voor leerkrachten. Met de tool kunnen zij ouders en verzorgers meer betrekken bij de vooruitgang van het kind. Denk hierbij aan nieuwsbrieven, oudergesprekken inplannen, persoonlijke berichten en absentie registratie. De overige pakketten (Symfony) worden aangeboden als een SAAS-online leerplatform. Het geeft leerkrachten de mogelijkheden om extra lesmaterialen van uitgevers om op maat onderwijs

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer Energy Services Symfony

Medior PHP Developer Energy Services Symfony Wat ga je doen als Medior PHP Developer? Als Medior PHP Developer uit de omgeving Rotterdam, ga jij werken aan een real-time energievoorziening webportal voor in de agrarische sector. De webportal ontzorgt klanten 24/7 volautomatische aansturing van warmtekrachtkoppeling, warmtepompen en netinkoop. Dit op basis van actuele APX in-en verkoopverplichtingen en onbalansmarktprijzen. Deze webportal levert 5 minuten near-time (bron) meetdata, automatisch ingelezen marktprijzen gas en elektriciteit en doorlopend near-time (op kwartierbasis) geactualiseerde financiële en technische performance rapportages (waaronder rookgasreiniging raakgascondensor monitoring). Hiermee bied jij een "energiedashboard" met alle relevante parameters om optimale economische en technische

Bekijk vacature »

Kees Mulder

Kees Mulder

15/05/2013 13:09:25
Quote Anchor link
Ik ben opzoek naar Javascript voor een mp3 af te spelen maar waarbij men niet kan zien hoe de mp3 file heet zodat deze ook niet te downloaden is. Weet iemand of dat kan, zo ja hoe dat moet?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/03/2019 11:29:14
 
- SanThe -

- SanThe -

15/05/2013 14:18:31
Quote Anchor link
Javascript is local bij de bezoeker. Dus als Javascript iets met een bestand moet doen zal dat bestand dus reeds gedownload moeten zijn.
 
Marvin H

Marvin H

15/05/2013 14:24:21
Quote Anchor link
@kees: Je kan altijd zien waar de betreffende MP3 zich bevind of wat de filenaam is. Kijk voor de standaard mogelijkheden eens op http://www.w3schools.com/html/html_sounds.asp
 
Kees Mulder

Kees Mulder

16/05/2013 10:44:00
Quote Anchor link
Er is dus geen oplossing dat je niet kan zien waar het bestand staat of hoe het heet zodat je het kan downloaden. Dan moet het dus met flash?
 
Chris -

Chris -

16/05/2013 10:47:52
Quote Anchor link
En zelfs met flash is het bij sommige nog steeds mogelijk om te achterhalen waar de MP3 bestanden zich bevinden :)
 
Reshad F

Reshad F

16/05/2013 10:53:19
Quote Anchor link
En anders is er altijd nog Shazam!
 
Marvin H

Marvin H

16/05/2013 10:54:08
Quote Anchor link
@kees, uiteindelijk kan iedereen die een beetje weet hoe het zit de MP3 downloaden. Kan je weinig aan veranderen, tenzij je echt gaat beginnen met DRM verificatie ofzo... maar dan nog :)
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.