javascript of jscript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bassos

Bassos

21/12/2006 16:21:00
Quote Anchor link
Volgens de validator van W3C moet ik het type aangeven van mijn script dat ik in mijn html pagina heb verwerkt. Hoe herken ik of het een javascript is of een jscript??
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:56:44
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 16:24:00
Quote Anchor link
<script type="text/javascript></script>
 
Bassos

Bassos

21/12/2006 16:30:00
Quote Anchor link
Maar als er alleen script staat en geen type, want dat moet ik zelf aangeven. Hoe zie ik het dan?
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 16:31:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je precies?
Als ik het goed lees zet jij er alleen <script> neer?
Dan moet je er gewoon type="text/javascript" achter zetten...
Geef anders eens een link van de w3c validator met je site ;-)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 16:51:00
 
Bassos

Bassos

21/12/2006 21:07:00
Quote Anchor link
Kijk het zit zo. Ik heb een tijd geleden een script ergens vandaan gehaald en gebruikt in mijn html pagina. Nu vond ik het interessant om mijn html pagina door de validator te halen en daar kwam de foutmelding naar voren dat het type niet is aangegeven van het script dat ik gebruik.

Dus nu wil ik het type aan gaan geven, alleen ik weet niet welke van de twee ik moet kiezen; javascript of jscript.

Ik zal eens naar de links naar wikipedia kijken
 
- -

- -

21/12/2006 21:43:00
Quote Anchor link
Zet anders (een stukje van) je script hier neer, dan kunnen we kijken wat het is.
 
Jos

Jos

22/12/2006 10:13:00
Quote Anchor link
Wel wat handig leesvoer over dit onderwerp

ECMA script standaard (ECMA 262):
klik

Windows Script 5.6 documentatie (VBscript en Jscript):
klik

Mozilla DC - Javascript:
klik
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jos
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

22/12/2006 10:21:00
Quote Anchor link
Kans is heel groot dat het javascript is.
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

22/12/2006 10:26:00
Quote Anchor link
jscript wordt over het algemeen niet gebruikt in website's, als ik jou was zou ik gewoon type="text/javascript" neerzetten, werkt het nu niet meer dan kan je type="text/jscript" oid proberen ;)
 
Jos

Jos

22/12/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Jscript wordt vaak gebruikt om allemaal stunten uit te halen met ado,
zoals "new Iterator(collectie);" of "obj::SINK_OnObjectReady(objLatestEvent, objAsyncContext) {};"
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

22/12/2006 15:11:00
Quote Anchor link
en dat houd in?? :P
 
Jos

Jos

22/12/2006 15:52:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.