javascript probleem hidden-visible

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jo colling

jo colling

02/07/2009 11:03:00
Quote Anchor link
Kan iemand mij zeggen wat hieraan verkeerd is? als ik over mijn afbeelding ga gebeurt er niks.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<script language="javascript">
function showinput(){document.blij.style.visibility = "visible";}
</script>
</head>
<body>
<input name="blij" style="visibility:hidden" type="text" value="welke link wil u?"><br><img border="0" src="img0.gif" width="20" height="20"  onmouseover="showinput();">
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:20:26
 
Justin S

Justin S

02/07/2009 13:41:00
Quote Anchor link
Ongeveer halverwege de pagina: Link
Onder het kopje: Visibibility & getElementById - CSS & Javascript mouseover
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Justin S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.