javascript probleem in IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Mr D

Mr D

30/12/2007 12:42:00
Quote Anchor link
Het gaat om deze simpele regels

description_div = document.getElementById('description');
description_div.style.visibility = 'visible';

In Firefox werkt het perfect, foutconsole geef ook niks aan. In Internet Explorer doet dit echter helemaal niks. Iemand enig idee wat ik hieraan kan doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/06/2019 23:56:03
 
Jelmer -

Jelmer -

30/12/2007 12:56:00
Quote Anchor link
Ik denk dat het verderop, of eerder in het script zit. Dit zou niet fout mogen gaan. Plaats eens een alert (tja, IE heeft nu eenmaal geen console.log) tussen de regels, kijken of description_div wel een waarde heeft. Plaats ook hier en daar wat alerts om te kijken of IE er wel doorheen komt.

Heb je misschien ook een linkje of de broncode van de pagina waar dit script instaat, en in welk verband het dus staat voor ons? Dat maakt het raden wat makkelijker.
 
Mr D

Mr D

30/12/2007 13:01:00
Quote Anchor link
Fout al gevonden. Het ligt aan het id="description" dat ik had meegegeven. In IE werkt dit niet ivm de metatag description. Oplossing is dus een andere naam geven :)
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.