javascript probleem in IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mobile Developer in Oost-Nederland (Android en/of

Bedrijfsomschrijving Een unieke kans voor Mobile Developers in Oost-Nederland. Deze prachtige organisatie is namelijk opzoek naar een Mobile Developer. Mobile Development en Ops Engineering gaan hand in hand bij deze organisatie dat een hoog verantwoordelijkheidsgevoel draagt. Als organisatie ontwikkelt zij dan ook veelal mobiele applicaties ter inspiratie en ondersteuning van belangrijke sectoren in Nederland. Met het technische team van gepassioneerde developers en engineers voeren ze dagelijks veelal diverse, inspirerende en complexe werkzaamheden uit. Door gebruik van innovatieve software en de nieuwste platformen binnen de sector is deze klant dan ook zeker als vooruitstrevend te betitelen waar zijn enorm veel waarde

Bekijk vacature »

Mr D

Mr D

30/12/2007 12:42:00
Quote Anchor link
Het gaat om deze simpele regels

description_div = document.getElementById('description');
description_div.style.visibility = 'visible';

In Firefox werkt het perfect, foutconsole geef ook niks aan. In Internet Explorer doet dit echter helemaal niks. Iemand enig idee wat ik hieraan kan doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/01/2021 00:48:33
 
Jelmer -

Jelmer -

30/12/2007 12:56:00
Quote Anchor link
Ik denk dat het verderop, of eerder in het script zit. Dit zou niet fout mogen gaan. Plaats eens een alert (tja, IE heeft nu eenmaal geen console.log) tussen de regels, kijken of description_div wel een waarde heeft. Plaats ook hier en daar wat alerts om te kijken of IE er wel doorheen komt.

Heb je misschien ook een linkje of de broncode van de pagina waar dit script instaat, en in welk verband het dus staat voor ons? Dat maakt het raden wat makkelijker.
 
Mr D

Mr D

30/12/2007 13:01:00
Quote Anchor link
Fout al gevonden. Het ligt aan het id="description" dat ik had meegegeven. In IE werkt dit niet ivm de metatag description. Oplossing is dus een andere naam geven :)
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.