javascript probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mike Visser

Mike Visser

12/11/2018 21:49:05
Quote Anchor link
Jongens,

Ik zit met een probleem ik heb mijn server geupdate apache en nog een paar dingen , wat blijkt nu werkt mijn javascript niet , ik heb een kluis met cijfers en als je op die cijfers klikt moest hij normaal die cijfers invullen maar nu refreshed de pagina ziet iemand de fout en wil iemand mij aub hier mee helpen hieronder de code waar het om gaat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<script type="text/javascript">
<!--
function set(x)
{
 document.getElementById('number').value = document.getElementById('number').value.substr(1,3) + x.value;
 return false;
}
window.onload = function ()
{
 var safe = document.getElementById('safe');
 list = safe.getElementsByTagName('input');
 for(i = 0; i < list.length; i++)
 {
  if ( list[i].className == 'safe' )
    {
        list[i].onclick = function (){ set(this); return false; }
    }
 }
}
// -->
</script>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 12/11/2018 23:36:02 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:21:04
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/11/2018 22:14:36
Quote Anchor link
JavaScript wordt door de browser uitgevoerd en staat los van de webserver.

Wat gaat er precies mis? Wat zegt de JavaScript console?

Zet ook je code graag tussen code-tags. Dat leest makkelijker.
 
Mike Visser

Mike Visser

12/11/2018 23:16:46
Quote Anchor link
JavaScript console laat geen fouten zien ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/11/2018 23:35:11
Quote Anchor link
Dan is je JavaScript niet de oorzaak, maar iets anders.
 
Jan R

Jan R

13/11/2018 12:28:42
Quote Anchor link
Kunnen we ergens iets zien?
Gewijzigd op 13/11/2018 12:40:44 door Jan R
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.