Javascript probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robin Albers

Robin Albers

19/01/2007 21:33:00
Quote Anchor link
Hey ik wil doormiddel van een stukje java een aangifte systeempje maken ik heb deze java code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
function ToggleRep(a){
    
    if(document.getElementById('hide' + a).style.display == "block"){
        document.getElementById('show' + a).style.display = "none";    
        document.getElementById('hide' + a).style.display = "none";    
        document.getElementById('del' + a).style.display = "none";
        document.getElementById('rep' + a).style.display = "block";
        document.getElementById('show' + a).style.backgroundColor = "#FFF1A4";
        document.getElementById('color' + a).style.backgroundColor = "#FFF1A4";
        document.getElementById('rep' + a).style.backgroundColor = "#FFF1A4";
    }
    else
    {
        document.getElementById('show' + a).style.display = "none";    
        document.getElementById('hide' + a).style.display = "block";
        document.getElementById('del' + a).style.display = "none";    
        document.getElementById('rep' + a).style.display = "none";    
        document.getElementById('show' + a).style.backgroundColor = "";
        document.getElementById('color' + a).style.backgroundColor = "";
    }

}


Als ik op <a href="javascript:ToggleRep(1);"> hoord die melding weer te geven dat je reactie 1 kan aangeven. Als je er op klikt hoord dit worden weergegeven, maar dat gebeurt niet!:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<div id="rep1" style="display: none; ">
<form method="post">
<table width="98%" cellpadding="0" cellspacing"0" border="0" align="center">
    <tr>
        <td align="left"><b style="color: #FF0000;">U staat op het punt dit bericht aan te geven bij onze moderatoren. Graag zouden wij nog van u willen weten waarom het bericht niet geoorloofd is.</td>

    </tr>
    <tr>
    <td align="left"><b>Waarom is dit bericht niet geoorloofd?</b><br><textarea style="width: 99%; height: 40px; font-family: verdana; font-size: 9px;" name="report" ></textarea><br>
    <table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
        <tr>
            <td><input type="submit" class="button_red" value="Bericht rapporteren" name="doreport" ></td>
            <td width="20"></td>
            <td><a href="javascript:UndoToggle(robin);" class="white">Niet rapporteren!</a></td>

        </tr>                                                          
    </table>
    </td>
    </tr>
    <tr>
        <td align="left"><font color="#FF0000"></font><font color="green" style="font-weight: bold;"></font></td>
    </tr>
</table>
</form>
</div>


Wat moet ik aanpassen zodat je wel het bericht kan aangeven?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Albers
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:34:02
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

19/01/2007 21:44:00
Quote Anchor link
Java != javascript!

Java is heel iets anders als javascript;-)

GR. mebus

Edit: Dat is beter:-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.