[Javascript] Scrollen naar een selected item

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kvdd

kvdd

04/06/2008 17:01:00
Quote Anchor link
Momenteel heb ik de volgende javascript code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
<script language="javascript">
function
autoscroll()
{
var
scroll = gebruiker
if ((scroll[scroll.length-1].selected==true) && (scroll.name == vestiging)) {
scroll[scroll.length-1].selected=true;
return;
}

</script>

?>


De code gaat op bij een select met meerdere regels scrollen naar de positie daarvan.
Nu heb ik diverse selects met meerdere regels:
<select name="vestiging" size="5"..
<select name="gebruiker" size="5"..
etc..

Maar nu wil ik graag dat het javascript alleen opgaat voor de select vestiging, wat nu niet werkt.

Wie heeft een goede tip voor me?
Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 12:11:49
 
Harmen

Harmen

04/06/2008 17:02:00
Quote Anchor link
scroll.name == 'vestiging' ?
 
Kvdd

kvdd

04/06/2008 17:59:00
Quote Anchor link
Harmen schreef op 04.06.2008 17:02:
scroll.name == 'vestiging' ?

Bedankt voor je reply, maar dat probeer ik juist in de bovenstaande code, en dat werkt dus helaas niet.

Al geprobeerd dus ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.