javascript sleepscript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Raoul -

- Raoul -

26/08/2010 23:06:17
Quote Anchor link
Heeft er iemand nog een sleep scriptje in JS waar ik een id kan aankoppelen.
Heb het heel dringend nodig!

Dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 13:34:26
 
Jelmer -

Jelmer -

27/08/2010 00:19:17
Quote Anchor link
Wat is een sleep-scriptje? Een tellertje dat je 40 seconden moet wachten alvorens je op download kan klikken?

Edit: aah, een sleep—op z'n Nederlands—scriptje. Waarom niet gewoon jQuery ui? Dat is vrij flexibel en goed getest, en er is veel info over te vinden op internet.
Gewijzigd op 27/08/2010 00:23:07 door Jelmer -
 
- Raoul -

- Raoul -

27/08/2010 09:49:37
Quote Anchor link
Hoi,
ik heb eens op Jquery gekeken en ik vond Animadrag

Het probleem is: ik kan alleen draggen van rechts naar links en niet naar alle kanten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<html>
<head>
<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.4.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://wayfarerweb.com/js/animadrag.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {

    $('#versleep').animaDrag({
        speed: 150,
        interval: 120,
        grip: '.grip'
    });
});
</script>
</head>
<body>

<div id="versleep">
<div class="grip">SLEEP</div>
test

</div>
</body>
</html>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.