javascript UBB

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Simon Blok

Simon Blok

14/02/2008 14:54:00
Quote Anchor link
Even een kort vraagje:
de volgende replace werkt in PHP prima:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$data = preg_replace( '/\[img\](.+?)\[\/img\]/is', '<div style="width:80%;"><img src="images/paginafotos/\\1"  width="100%"/></div>', $data );

Maar ik wil deze in javascript laten werken, hoe kan ik dit doen?
de volgende code werkt NIET
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
data = replace_all( '/\[img\](.+?)\[\/img\]/is', '<div style="width:80%;"><img src="images/paginafotos/\\1"  width="100%"/></div>',data);


De functie replace_all is geen standaard JS, maar heb ik er zelf bij gebouwd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Simon Blok
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:44:21
 
Simon Blok

Simon Blok

21/02/2008 16:58:00
Quote Anchor link
Nog mensen met eventuele oplossingen?
 
Jelmer -

Jelmer -

21/02/2008 17:10:00
Quote Anchor link
Javascript heeft regular expressions veel dieper in de taal zitten dan PHP. Op MDC staat een uitleg van het RegExp object.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.