javascript voorkomen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ano Niem

Ano Niem

16/09/2004 23:41:00
Quote Anchor link
Heeft er iemand al een funtie geschreven om javascript te filteren uit links e.d.?
Op php.net heb ik iig niets kunnen vinden.

het gaat mij erom dat als iemand een link maakt als volgt:
<a href='#' OnMouseOver='alert();'>
dat het onmouseover event eruit word gehaald.
Nou kan ik wel voor elk mogelijk event een str_replace gaan maken maar dan zet je 1 hoofdletter anders en het werkt alsnog.

Mvg Sickness

[edit1] str_ireplace() werkt niet want me host draait nog steeds php4 ipv 5 :(
[/edit]
Gewijzigd op 16/09/2004 23:44:00 door Ano Niem
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 04:21:28
 
Dutchcamel

dutchcamel

16/09/2004 23:44:00
Quote Anchor link
Als je strtolower() gebruikt en je vergelijkt het met onmouseover etc heb je daar geen last van :)
 
Mitch X

Mitch X

17/09/2004 09:37:00
Quote Anchor link
Met htmlentities() kun je zorgen dat er geeneens een link gemaakt wordt :)
Alles komt dan als plain tekst.
 
Ano Niem

Ano Niem

17/09/2004 10:59:00
Quote Anchor link
t gaat hier om een profielen systeem.
Met strip_tags() sloop ik alle tags eruit behalve <b><u><i><a><img><hr>
Dus met htmlentities() werkt geen van alle meer. Dan zou ik uBB moeten gaan parsen. Maar dat wil ik dus niet.
en dat strtolower() is opzich wel een goed idee maar dan moet ik dat dus wel met preg_replace doen. Omdat er ook gewoon hoofdletters in een profiel mogen staan :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.