Javascript vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Emrullah

Emrullah

28/11/2008 19:08:00
Quote Anchor link
Geen Idee of dit het juiste plek hiervoor is....

Hallo

Ik ben momenteel bezig met het maken van een simpel spelletje, met een balletje.

ik heb nu 4 div: Bal1 tot en met Bal4.

ik heb het volgende in javascript

if (score >= 20) {
dan wordt bal 2 betrokken in het spel
}
else {
Bal moet weer uit als de score weer lager is (score gaat omlaag als je mist)
}

maar hoe doe ik dat? kan ik bijvoorbeeld een hele Div uizetten?
iets zoals dit? Document.form.disabled=true of Document.form.enabled=false

Alvast Bedankt

Emrullah

P.S: ik ben 2 dagen bezig met javascript dus een beginner verder heb ik nog een beetje ervaring met JAVA dus......wees mild lol
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2021 06:12:58
 
GaMer B

GaMer B

28/11/2008 19:10:00
Quote Anchor link
Je kan een div niet disablen, maar wel hiden.
 
Emrullah

Emrullah

28/11/2008 19:13:00
Quote Anchor link
En hoe je dat ? Het is namelijk zo dat je bij OnMouseOver van de Div(een balletje als afbeelding) een punt erbij krijgt
 
Aron K

Aron K

28/11/2008 19:16:00
Quote Anchor link
Display: none;
 
Emrullah

Emrullah

28/11/2008 19:29:00
Quote Anchor link
OKe dankje nog een vraagje

Hoe verander ik de waarde van Display naar Display: Block(dan unhide je hem toch?)

maar hoe doe ik dit in javascript ik weet je bijvoorbeeld een .element kan veranderen maar een div#ball?
 
Emrullah

Emrullah

29/11/2008 12:33:00
Quote Anchor link
Het is me uiteindelijk gelukt!

Klik

Hier staat hij, hebben jullie nog aanmerkingen/Verbeteringen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emrullah
 
Robert Deiman

Robert Deiman

29/11/2008 12:51:00
Quote Anchor link
Een uitleg, ik zit hier in FF (firefox) te kijken, maar zie helemaal niets, alleen score:0 en ik beweeg mijn muis, maar zie niets gebeuren..
 
Emrullah

Emrullah

29/11/2008 12:53:00
Quote Anchor link
om Punten te scoren hoef je alleen met je muis over de bal te gaan.

Ik zal later een uitleg toevoegen!
 
Ivo K

Ivo K

29/11/2008 13:07:00
Quote Anchor link
maar in FF3 is er geen bal
 
Emrullah

Emrullah

29/11/2008 13:08:00
Quote Anchor link
probeer het nu is er was iets fout gegaan met uploaden!
 
Ivo K

Ivo K

29/11/2008 13:12:00
Quote Anchor link
doet het nu, wel een grappig script ;)
 
--

--

29/11/2008 13:13:00
Quote Anchor link
Met 4 ballen is het wel moeilijk.. :-)

Tot hoever gaat dat door?
 
Emrullah

Emrullah

29/11/2008 13:18:00
Quote Anchor link
tot nu toe 4 ballen! Is dat genoeg? Moeten ze meer verspreid over de score? het is nu volgens mij 10-20-25
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.