javascript waarde naar html input

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruben D

Ruben D

07/05/2013 17:03:24
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb hier dus een mooi slider scriptje dat de waarde van de slider aan het input veld hieronder zou moeten doorgeven alleen komt er niets aan.
Iemand een idee waarom?

Quote:
<script type="text/javascript">
$(function() {
$('.slider_01').text('1');
var select = $( "#bar1" );
var slider = $( "<div id='slider'></div>" ).insertAfter( select ).slider({
min: 1,
max: 4,
range: "min",
slide: function( event, ui ) {
if (ui.value == '1') {
t1 = '1';
} else if (ui.value == '2') {
t1 = '2';
} else if (ui.value == '3') {
t1 = '3';
} else if (ui.value == '4') {
t1 = '4'
}
$('.slider_01').text(t1);
}
});

});
</script>
<input type="hidden" name="custom bar1" id="bar1" />
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:28:21
 
Pieter R

Pieter R

07/05/2013 21:36:56
Quote Anchor link
Zoek je dit?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
$(function() {
  $( "#slider" ).slider({
    min: 1,
    max: 4,
    value:1,
    slide: function( event, ui ) {
      $( "#amount" ).val( ui.value );
    }
  });
  $( "#amount" ).val( $( "#slider" ).slider( "value" ) );
});

<div id="slider"></div>
<p>
<input type="text" id="amount" />

Aldus-> http://jsbin.com/iyoqik/1/edit
 
Ruben D

Ruben D

08/05/2013 19:00:17
Quote Anchor link
ja zo maar ik krijg er geen teksten in gelijk mijn voorbeeld, dat is het probleem, maar alvast bedankt.
 
Pieter R

Pieter R

08/05/2013 20:31:11
Quote Anchor link
Bedoel je dit?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
$(function() {
  $( "#slider" ).slider({
    min: 1,
    max: 4,
    value:1,
    slide: function( event, ui ) {
      switch (ui.value) {
        case 1:
          x="Eerste";
          break;
        case 2:
          x="Tweede";
          break;
        case 3:
          x="Derde";
          break;
        case 4:
          x="Vierde";
          break;
       }
     $( "#show_text" ).val(x) ;  
    }
  });
  $( "#show_text" ).val("Eerste") ;  
});  

<div id="slider"></div>
<p>
<input type="text" id="show_text" />

=> http://jsbin.com/iyoqik/5/edit
Gewijzigd op 08/05/2013 20:32:52 door Pieter R
 
Ruben D

Ruben D

12/05/2013 01:49:14
Quote Anchor link
Perfect, bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.