Javascript waarde opslaan in MySQL database.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lorre Mertens

Lorre Mertens

14/06/2015 22:42:22
Quote Anchor link
Beste forummers, ik probeer een javascript waarde in mijn mysql DB op te slaan.

Ik krijg echter steeds de string "<script>document.write(mijnvariable[1])</script>" in mijn 'region' kolom.

Ik zou eigenlijk gewoon de waarde, namelijk 'b' in de region willen krijgen.

Als ik $kiala echo krijg ik gewoon de 'b' te zien, zoals ik zou willen.

Is dit mogelijk?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<script>mijnvariable = [a,b]</script>

$kiala = "<script>document.write(mijnvariable[1])</script>";
echo $kiala; // weergeeft de b zoals het hoort

if(isset($kiala))
{
     $servername = "xxx";
     $username = "xxx";
     $password = "xxx";
     $dbname = "xxx";

     // Create connection
     $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
     // Check connection
     if ($conn->connect_error) {
         die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
     }

      $sql = "UPDATE customer SET region='$kiala2' WHERE customer_id='1'";

      if($conn->query($sql) === TRUE) {
            echo "Record updated successfully";
      } else {
          echo "Error updating record: " . $conn->error;
      }

      $conn->close();
}

Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken i.p.v. quote-tags.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt![/modedit]
Gewijzigd op 14/06/2015 22:45:37 door Lorre Mertens
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:58:56
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2015 22:45:43
Quote Anchor link
PHP wordt als eerste omgezet (geparsed) naar de statische output (zoals HTML), waarna JavaScript door de client (browser) wordt uitgevoerd.

Als je data uit JavaScript naar PHP wilt overbrengen, dan zul je moeten kijken naar een AJAX-request, waarmee je de data via GET of POST overbrengt.
Gewijzigd op 14/06/2015 22:49:19 door - Ariën -
 
Lorre Mertens

Lorre Mertens

14/06/2015 22:48:58
Quote Anchor link
Bedankt Aar! Dat verklaart het, ik was al uren voor niks aan het proberen. :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.