Javascript wel in ff maar niet in IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Tom Fischer

Tom Fischer

03/12/2009 16:56:00
Quote Anchor link
Beste PHPhelpers,

Ik heb een script wat wel werkt in FF maar niet in IE, weet iemand hoe dit kan komen? de code is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
<script type="text/javascript">
  
    var visible = false;
  
    function el(element) {
      return document.getElementById(element);
    }
  
    function tomtoggle() {
    
        el("div1").className = "visible";
        el("div2").className = "hidden";
       // el("div1").innerHTML = "[visible]";
      
        visible = true;      
      
    }
    
    function tomtoggle2() {
      el("div2").className = "visible";
        el("div1").className = "hidden";
       // el("div1").innerHTML = "[visible]";
      
        visible = true;  
    }
  
    window.onload = function() {
      tomtoggle();
      tomtoggle2();
    }
  
  </script>  
  

<form name="formulier">
<select>
<option onclick=""></option>
<option  value="Ja" onclick="tomtoggle()">Ja</option>
<option  value="Nee" onclick="tomtoggle2()">Nee</option>
</select>
</form>

<div id="div1">
<table><tr>
    <td >Domeinnaam:</td>
    <td><input type="text" name="domeinnaam" alt="domeinnaam" /></td><td>.&nbsp;
    <select name="extensie">
    <option id="1">nl</option>
    <option id="2">com</option>
    <option id="3">net</option>
    <option id="4">org</option>
    <option id="5">eu</option>
    <option id="6">be</option>
    </select>
    </td></tr>
     <tr><td>&nbsp;</td><td>&nbsp;</td></tr>
    <tr><td>&nbsp;</td>
    <td><input type="submit" name="inloggen" class="submit" value="Bestellen" /></td>
    </tr>
    </table>
    </div>


<div id="div2">
<br />
<table>
<tr>
    <td width="85" >&nbsp;</td>
    <td><input type="submit" name="inloggen" class="submit" value="Bestellen" /></td>
    </tr></table>
    </div>


Natuurlijk staat het div en het select stukje in een website en niet los zo onder elkaar.

Heb ook de volgende js bestanden:

<script type="text/javascript" src="js/mootools.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/javascript.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/effects.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/controls.js"></script>

Ik hoop dat iemand wat weet,

Met vriendelijke groet,

Tom


p.s. Sorry voor het posten in de koffiehoek, was per ongeluk
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 01:42:27
 
- SanThe -

- SanThe -

03/12/2009 17:00:00
Quote Anchor link
Als ik zo je formulier bekijk zal dit script nergens werken.
 
Tom Fischer

Tom Fischer

03/12/2009 17:11:00
Quote Anchor link
Het werkt wel in firefox ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.