javascript werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jo colling

jo colling

10/08/2011 22:42:03
Quote Anchor link
Ik wil een dropdown menu maken dat ik ergens gevonden heb maar het werkt niet.
Ik heb het getest in IE en Google Chrome en op allebei werkt het niet.

hier is het script:

<script language="javascript">
var timeout = 500;
var closetimer = 0;
var ddmenuitem = 0;
// open hidden layer
function mopen(id)
{ // cancel close timer
mcancelclosetime();
// close old layer
if(ddmenuitem) ddmenuitem.style.visibility = 'hidden';
// get new layer and show it
ddmenuitem = document.getElementById(id);
ddmenuitem.style.visibility = 'visible';
}
// close showed layer
function mclose()
{
if(ddmenuitem) ddmenuitem.style.visibility = 'hidden';
}
// go close timer
function mclosetime()
{
closetimer = window.setTimeout(mclose, timeout);
}
// cancel close timer
function mcancelclosetime()
{
if(closetimer)
{
window.clearTimeout(closetimer);
closetimer = null;
}
}
// close layer when click-out
document.onclick = mclose;
</script>


<div id="menu" onmouseover="mopen('box')"
onmouseout="mclosetime()" style="left: 100px;">
<a id="menu" style="left: 2px;">link</a>
<a id="menu" style="left: 112px;">link</a>
<a id="menu" style="left: 222px;">link</a>
<a id="menu" style="left: 332px;">link</a>
<a id="menu" style="left: 442px;">link</a>
<a id="menu" style="left: 552px;">link</a>
<a id="menu" style="left: 662px;">link</a>
<a id="menu" style="left: 772px;">link</a>
<div id="box" onmouseover="mcancelclosetime()"
onmouseout="mclosetime()"><a id="box"
style="top: 37px;">sublink</a>
<a id="box" style="top: 56px;">sublink</a>
<a id="box" style="top: 75px;">sublink</a>
<a id="box" style="top: 94px;">sublink</a>
<a id="box" style="top: 113px;">sublink</a>
<a id="box" style="top: 132px;">sublink</a>
</div>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 15:16:04
 
Eric Wagener

Eric Wagener

11/08/2011 09:22:44
Quote Anchor link
Kun je je code tussen tags zetten en de titel misschien iets duidelijker maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/08/2011 09:32:51
Quote Anchor link
En wat zegt de foutconsole in Chrome/Firefox (Ctrl+Shift+J)?
 
Jelmer -

Jelmer -

11/08/2011 11:15:32
Quote Anchor link
Al je divs hebben hetzelfde id. Een id moet uniek zijn per pagina.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.